Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΣΚΑΝΤΑΛΟ NOVARTIS



"Το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και αφορά μεσαία στελέχη της διοίκησης, γιατρούς, φαρμακοποιούς και όχι πολιτικά πρόσωπα" τόνισε ο Μάριος Σαλμάς, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση επί του πορίσματος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την εξέταση Novartis.
Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι "αν οι κάλπες στήνονται για τη δημιουργία εντυπώσεων είναι πολύς ντόρος για το τίποτα, γιατί σε ό,τι με αφορά είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος της διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου και όχι μέρος του προβλήματος".
Ο κ. Λαλμάς διαμαρτυρήθηκε για την ύπαρξη δέκα καλπών και αναρωτήθηκε αν μπορεί κάποιος βουλευτής να πει "όχι" για τον Σαλμά λόγω αναρμοδιότητας και "ναι" για τον Λυκουρέντζο, ότι δηλαδή έχει αρμοδιότητα η Βουλή. "Υπάρχει πιθανότητα να πει κάποιος ναι στη δίωξη ενός από τους δέκα, όταν η επιτροπή δεν έχει διερευνήσει την υπόθεση; Πρέπει να είναι τρελός" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή σημείωσε ότι "μια πληροφορία που με αφορούσε η οποία εισφέρθηκε από έναν προστατευόμενο μάρτυρ , την παρέπεμψαν 159 βουλευτές να εξεταστεί, σε αναρμόδια επιτροπή".

Ο Μάριος Σαλμάς κλείνοντας την ομιλία του απευθύνθηκε στους βουλευτές και ρώτησε: "Υπάρχει κάποιος εδώ που έχει πέσει στην αντίληψή του παράληψη ή πράξη μου κατά τη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας που ζημίωσε το Δημόσιο, που ωφέλησε τη Novartis, που είχε ύποπτη σχέση με τη Novartis ή οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική εταιρεία;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου