Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αυτοί είναι οι ψευτοπατριώτες της Ελλάδας! Το πραγματικό πρόσωπο των Αριστερών… (EIKONA)


Ενώ σε δεκάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα ο μαθητές προχωρούν σε καταλήψεις διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχουν και αυτές οι φωνές που προσπαθούν να τους φιμώσουν.Ο λόγος για την αριστερά, η οποία επιχειρεί να «εισβάλλει» στα σχολεία και να επηρεάσει το εθνικό αίσθημα της νεολαίας.

Όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση του ΚΝΕ, το κόμμα καλεί τα νέα παιδιά να μην «απαντήσουν στον εθνικισμό με εθνικισμό», δηλαδή να μην εναντιώνονται μπροστά στο ξεπούλημα της πατρίδας τους και να μην ακολουθούν το παράδειγμα των Ελλήνων πατριωτών- οι οποίοι στα μάτια της Αριστεράς είναι φασίστες.
Με λίγα λόγια, το ΚΚΕ προσπαθεί να επηρεάσει τη νέα γενιά να δέχεται νωχελικά τα όσα απειλούν τον ελληνισμό μας αλλιώς χαρακτηρίζονται… «φασιστοειδή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου