Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Έβρος: Κάποιοι δεν ξεχνούν τις Ελληνικές Δυνάμεις που εξακολουθούν να φυλάνε τα σύνορα μας (ΦΩΤΟ)



Η Τουρκία μπορεί να απέσυρε από την περιοχή του Παζάρ Κουλέ τις χιλιάδες λαθρομεταναστών, τις οποίες χρησιμοποίησε ως ασύμμετρη απειλή για να παραβιάσει τα σύνορα μας, αλλά οι Ελληνικές Δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή και ετοιμότητα.

Κάποιοι δεν το ξεχνούν αυτό και οι συγκινητικές προσφορές που επί μέρες υπήρχαν από τους κατοίκους του Έβρου, αρχικά, αλλά και όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι και τώρα, καθώς και από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Έτσι έφτασαν στις Καστανιές συγκινητικές προφορές από την Δράμα, από δυο επιχειρήσεις της και τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι προσέφεραν εκτός από ξύλα για να ζεσταίνονται τα κρύα βράδια οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί, αλλά και τρόφιμα και διάφορα ακόμα υλικά.



Γι’ αυτό ο Πρόεδρος των Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, που μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά υποδέχθηκαν την βοήθεια και τους ανθρώπους οι οποίοι την μετέφεραν, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παρόλο που στα σύνορα μας επικρατεί πλέον ηρεμία οι δυνάμεις μας παραμένουν και περιπολούν σε όλο το μήκος. Από την άλλη, η υποστήριξη του κόσμου συνεχίζει και ανταποκρίνεται ακόμη. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση “Αμοιρίδης Πέλλετ” και την επιχείρηση υγρών καυσίμων ”Μουστόπουλος Κωνσταντίνος” από Δράμα, αλλά και όλους τους πολίτες της Δράμας που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ότι χρειαζόμαστε και να μας τα μεταφέρουν εκεί όπου τα έχουν ανάγκη οι συνάδελφοί μας. Ακόμη και τόνους καυσόξυλα κατεβάσαμε στα σημεία όπου η νύχτα γίνεται κρύα στο ποτάμι.


Ευχαριστίες από όλα τα παιδιά Αστυνομία, ΕΚΑΜ, Στρατός, Κύπριοι και Αυστριακοί συνάδελφοι μας, για την προσφορά σας».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου