Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Επεισόδια έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία-Μουσουλμάνοι κατέβασαν τη σημαία

Επεισόδια έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία-Μουσουλμάνοι κατέβασαν τη σημαία
   27/10/2020 20:30

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία στη Λευκωσία, από ομάδα μουσουλμάνων που μετέβησαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν, μετά την όξυνση των σχέσεων Τουρκίας και Γαλλίας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων βρέθηκε έξω από την Πρεσβεία και σε κάποια στιγμή, μερικοί εξ αυτών κατέβασαν τη σημαία της Γαλλίας από τον ιστό.
 
Αμέσως μέλη της Αστυνομίας που επέβλεπαν τη διαμαρτυρία, παρενέβησαν και συνέλαβαν δύο πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν μαρτυρίες και για άλλα πρόσωπα, που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.
 
Στη συνέχεια, η διαμαρτυρία έληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου