Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΡΕ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ; Κασσελάκης: Τιμή μου να πάω στρατό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη θητεία... των 20 ημερών

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στρατιωτική του θητεία.

 Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «εννοείται πως θα πάω στρατό», και πρόσθεσε πως είναι «τιμή μου να επιστρέφω στην πατρίδα και να την υπηρετώ».

Σε ακριτικό νησί ή την παραμεθόριο θέλει να πάει για τη θητεία του ο Στέφανος Κασσελάκης
Σχετικά με το πότε θα πάει στον στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ότι αυτό θα γίνει «σύντομα». «Εφόσον συνεδριάσουν τα όργανα και μπουν τα πράγματα σε σειρά», είπε, θα πάει στρατό. Όπως σημείωσε, αν και βεβαίως δεν θα επιλέξει εκείνος τη μονάδα, θα ήθελε, ωστόσο, να πάει σε ακριτικό νησί ή την παραμεθόριο, όπως είπε, «στην αρχή της χώρας μας».

Ο κ. Κασσελάκης κατέληξε λέγοντας «όπου πάμε, για την Ελλάδα αγωνιζόμαστε», προσθέτοντας πως είναι «ενθουσιασμένος για τη θητεία» και ότι είναι «συγκινητικό να είμαι στη χώρα μου και να προσφέρω όπως μπορώ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επειδή έχει συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας του, μπορεί να υπηρετήσει 20 ημέρες και τους υπόλοιπους να τους εξαγοράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου