Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη (Photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε μπαούλο σε αποθήκη κτιρίου στο Κολωνάκι. Ο οπλισμός εντοπίστηκε σε κτίριο που βρίσκεται επί της Νεοφύτου Δούκα.

Ανάμεσα σε όσα εντόπισαν οι Αρχές υπάρχουν φυσίγγια, τουφέκια,  υποπολυβόλα, χειροβομβίδες και γεμιστήρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ναυτιλιακή εταιρεία είχε αγοράσει την αποθήκη, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του χώρου. Ο οπλισμός εντοπίστηκε από υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη αποθήκη βρίσκεται προς πώληση και το οπλοστάσιο βρέθηκε όταν ενδιαφερόμενος αγοραστής μετέβη στο σημείο για να δει από κοντά τον χώρο.

Στο κτίριο εντοπίστηκαν τυφέκια, σφαίρες και χειροβομβίδες, που αναμένεται να μεταφερθούν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο και έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανόν τα όπλα ανήκουν σε κάποιον παλαιότερο ένοικο της αποθήκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για βαρύ οπλισμό.

Τα όπλα βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά για εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν ή αν είναι «καθαρά».

Εκτός από καραμπίνες και όπλα βρέθηκαν και χειροβομβίδες -σύμφωνα με πληροφορίες- κρυμμένες σε ένα μπαούλο.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου