Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2026

Φίλοι και φίλες .

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "VNO V NO"


Δεν έχω κανένα προβλημα ΑΠΟΛΥΤΩΣ να καταγράφονται αυτά που λέω συζητάω με κάποιο υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο εκτός ΕΑΝ .Του ζητήσω κάτι παράνομο τον βρισω του ζητήσω ρουσφέτι και όλα τα άλλα που δεν είναι νόμιμα .
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάνω στην άσκηση των πολιτικών του ευθυνών και καθηκόντων δέχθηκε Παναθλιο μπουλινγκ από μέλη ιδίως ελάχιστων εργαζομένων που ανήκουν πολιτικά στον ευρύτερο αριστερό χώρο .Σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο οι πολιτικές προτιμήσεις των εργαζομένων ιδίως του δημόσιου τομέα δεν τους προτρέπουν να επιδίδονται σε εκνομες ενέργειες .
Εδώ όμως θεωρείτεΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των Αριστερών εργαζομένων να προπηλακιζουν σαμποτάρουν τον υπουργό ντους υπουργούς που δεν είναι του πολιτικού τους χώρου .
Ήρθε ίσως ο καιρός αριστερός και δημόσιος υπάλληλος να θεωρούνται έννοιες ασύμβατες γιατί δεν μπορεί να υπάρξει η αναγκαία συνεργασια αλλά συνεχές σαμποτάζ.
Κλασικό παράδειγμα η συμπεριφορά των αριστερών εργαζομένων εναντίον του υπουργού ..Απαραίτητη ενέργεια Διωξιμο τους από μια εργασία που γιναυτους είναι ακατάλληλη Δυστυχώς γιναυτους δεν θα γίνει ΠΟΤΕ αριστερής κατεύθυνσης η πολιτική ζωή της χώρας και αυτό δεν το αντέχουν.
Δρόμο λοιπόν από τις ακατάλληλες για αυτούς υπηρεσίες .
Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες .
Καμία υπηρεσία δεν έγινε για να εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα μόνο των αριστερογενων εργαζομένων και συνδικαλιστών
Δρόμο τους λοιπόν\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου