Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα της 17Ν: Ο αρχιδολοφόνος Κουφοντίνας, απαντά στον δολοφόνο Τζωρτζάτο

Σκηνικό εμφυλίου θυμίζει στο εσωτερικό της η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν με τα μέλη της να «ανταλλάσσουν» εχθρικές επιστολές και να επιτίθενται ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Δημήτρη Κουφοντίνα να απαντήσει στην επιστολή Τζωρτάτου η οποία είχε τίτλο «Η πικρή αλήθεια για τον τραγικό θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν και την εικόνα κατάντιας της 17Ν το 2002».

Με επιστολή του, η οποία έχει τίτλο «Η πικρή αλήθεια για τον Υποβολέα», την οποία έστειλε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο εκτελεστής της οργάνωσης κάνει ευθεία επίθεση στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Βασίλη Τζωρτζάτο.

Αναφέρει ευθέως ότι ο «Υποβολέας», δηλαδή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι ο πραγματικός συντάκτης του κειμένου και κατηγορεί τον πρώην αρχηγό του και τον Βασίλη Τζωρτζάτο πως έχουν αναλάβει υπηρεσία με στόχο να πλήξουν τον ίδιο και το βιβλίο που εξέδωσε προ μερικών μηνών.

«Ίδιος ο στόχος, ανομολόγητος όμως εδώ, το βιβλίο. Ίδια η τακτική: τα μέλη της 17Ν είναι ληστές και δολοφόνοι, κυνικοί και ιδιοτελείς. (...). Τα ΜΜΕ αποδέχθηκαν με άκρατη αγαλλίαση το δώρο του Υποβολέα (με υπογραφή Β. Τζ). Οργίασαν κατά της 17Ν πατώντας στην υποτιθέμενη «γνώση από τα μέσα» που τους προσφέρθηκε πρόθυμα. Η επιχείρηση «ευτελισμός της 17Ν» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από τον Υποβολέα» αναφέρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Στη συνέχεια εξαπολύει επίθεση στον ίδιο τον Τζωρτζάτο σημειώνοντας «αν παραμερίσουμε τα δυσώδη εμέσματα εκείνο που μένει είναι μια δειλή, απεγνωσμένη προσπάθεια να μην αντιμετωπιστεί η αλήθεια, η ευθύνη της οργάνωσης και του κέντρου της», ενώ χαρακτηρίζει συγκεκριμένες αναφορές της επιστολής Τζωρτζάτου ως «προδοσία και καταισχύνη του Υποβολέα να τροφοδοτεί την επίθεση της 17Ν με «ληστές και δολοφόνους» κυνικούς και ιδιοτελείς».

Σύμφωνα με τον εκτελεστή της 17Ν η εξάρθρωση της οργάνωσης ήταν «δοκιμασία της φωτιάς για το εσωτερικό μέταλλο του καθένα» και, στρέφοντας τα βέλη του κατά του Τζωρτζάτου τονίζει ότι εκείνος «υπέγραψε δήλωση μετανοίας και αποκήρυξης της 17Ν. (...) Το στίγμα του καταδότη θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή», όσο και στον Γιωτόπουλο που «θα τους καταδιώκει για πάντα το στίγμα του ποταπού. Του προδότη ιδεών και αξιών, της προσωπικής του ιστορίας, του ρόλου που τους είχε απονείμει η ιστορία μας».

Μάλιστα, μέμφεται τον Γιωτόπουλο για τα κείμενα που έχει δημοσιοποιήσει την περίοδο που παρεμένε φυλακισμένος, σχολιάζοντας ότι «δώδεκα χρόνια τώρα η πνευματική παραγωγή του Υποβολέα εξαντλείται στο πώς θα πλήξει τη 17Ν. Φτάνει πια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου