Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Σκληρές εικόνες – Ιδού το ναζιστικό έγκλημα της Χούντας του Κιέβου. ΜΗΝ τις δεις αν δεν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αντέχεις ΤΟΣΗ ΦΡΙΚΗ !!

Οι φωτογραφίες είναι μέσα από το κτίριο των συνδικάτων στην Οδησσό της Ουκρανίας, το οποίο πυρπόλησαν Ουκρανοί ναζί και χούλιγκαν καίγοντας ζωντανούς 46 ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο στο εσωτερικό του. Η φρίκη των εικόνων αποτυπώνει και αποδεικνύει το ναζιστικό έγκλημα, την ευθύνη του οποίου έχουν αποκλειστικά η δυτικόφιλη Χούντα του Κιέβου, η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ΗΠΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΙΚΤΕΣ ΦΩΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ !!>>

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες – Ιδού το ναζιστικό έγκλημα της Χούντας του Κιέβου
odessa-1
odessa-2
odessa-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου