Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!! ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο λόγος που ο Λαβρόφ δεν είδε τον Τσίπρα!

«Έχεις δύο εχθρούς της Ρωσίας δίπλα σου»!...

Σήμερα το HellasForce αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο οΛαβρόφ ακύρωσε την τελευταία στιγμή την συνάντηση με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. «Έχεις δύο εχθρούς της Ρωσίας» ήταν η εξήγηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ν. Κοτζιά να γίνει η συνάντηση.
Στα χέρια του ισχυρού άνδρα της Ρωσικής κυβέρνησης υπήρχαν δύο ενημερωτικά δελτία. Το ένα από την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών και το άλλο, από κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος. Σε αυτό δύο ονόματα στελεχών...
του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριζόντουσαν ως «εχθροί της Ρωσίας» ο ένας και «ανταγωνιστικών συμφερόντων» ο άλλος.
Το πρόσωπο που χαρακτηρίσθηκε «εχθρός της Ρωσίας» ήταν η Ρένα Δούρου.
Το πρόσωπο που χαρακτηρίστηκε «ανταγωνιστικών συμφερόντων» ήταν ο Δημήτρης Χριστόπουλος.
Η συνάντηση ήταν όντως προκαθορισμένη και ότι άλλο αναφέρεται ήταν ψευδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι κόπηκαν οι δίαυλοι μεταξύ Τσίπρα και Μόσχας, αλλά έπρεπε να γίνει σαφές ότι οι Ρώσοι δεν έχουν την διάθεση για κυβερνήσεις με πρόσωπα τύπου Μπακογιάννη που μπορούν να κλονίσουν κάποια μακροχρόνια συνεργασία.
http://www.volcanotimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου