Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αυτό, δεν μ” αρέσει καθόλου! Από πότε βάζουν όρους και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

7767_ph3Αυτήν την στιγμή που μιλάμε στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης οι αστυνομικοί Καμαριώτισσας και το υπολιμεναρχείο Σαμοθράκης κρατάνε στην παραλία της Καμαριώτισσας περίπου 60 λαθομετανάστες τους οποίους θα στείλουν στην Αλεξ/πολη σε λίγο πιθανότατα με το πλοίο της γραμμής. 
Οι κάτοικοι της Καμαριώτισσας και ο στρατός πρόσφεραν φαγητό στους λαθρομετανάστες αυτούς όμως εκτός απο τα παιδιά που έφαγαν οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να φάνε λέγοντας ότι κάνουν απεργία πείνας καθώς ζητάνε να τους πάνε στην Αθήνα και όχι στην Αλεξ/πολη, χωρίς να διευκρινίζουν αν προτιμούν το Χίλτον ή Μεγ. Βρετανία καθώς και τι προτιμούν μεταξύ Τσιπούρας ή Σολωμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου