Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ν.Χατζηνικολάου: "Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές"

Δεν πρόκειται να αναμεταδώσει καμμια δημοσκόπηση μέχρι τις ευρωεκλογές ο γνωστός δημοσιογράφος Ν.Χατζηνικολάου καθώς τις θεωρει αναξιόπιστες και μέσον ψυχολογικής πίεσης προς το εκλογικό σώμα.
 Όπως ανακοίνωσε χθες μέσω twitter: "Η Realnews,ο Real FM,το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση".
 Σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας αρχικά πως η πολιτική απόφαση για δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αντιδεοντολογική αναφορικά με τον ψυχολογική πίεση που ασκείται στο εκλογικό σώμα.
 Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι οι δημοσκόποι ομολογούν ότι απεικονίζουν ένα θολό τοπίο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν 1 στους 2 ερωτώμενους αρνείται να λάβει μέρος στις έρευνες, μη θέλοντας να απαντήσει για το ποιον θα ψηφίσει.
 
Είναι εύλογο μετά το κλίμα πολιτικών διώξεων κτά του Λαίκού Συνδέσμου η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής να μην φανερώνουν την προτίμησή τους ακόμα και στους ερευνητές των δημοσκοπήσεων. Στην κάλπη όμως η ψήφος είναι μυστική...
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέληξε πως οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο, με τόσο μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, είναι εντελώς αντιεπιστημονικές.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου