Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από το νέο Δήμαρχο

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Την Κυριακή 25η Μαΐου 2014, επιλέξατε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ως την επόμενη Δημοτική αρχή.
Η επιλογή σας αυτή αποτελεί για μένα, για τους υποψήφιους συμβούλους, καθώς και για  τους λοιπούς συνεργάτες μου, ύψιστη τιμή, ευθύνη και υποχρέωση. Αποτελεί την δική σας ανέκκλητη εντολή για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας, για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο και επιτέλους, το όραμα όλων για τον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα.
Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και τα στελέχη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, καθώς και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά για την δυνατότητα που μας δίνετε, να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και εσάς, τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.
Σας ευχαριστούμε θερμά, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και την αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε!
Σύμφωνα με τον νόμο, η ανάληψη των καθηκόντων μας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2014.
Στην διάρκεια της μεταβατικής περιόδου των επομένων τριών μηνών, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια στην λειτουργία του Δήμου, η δε εναλλαγή της δημοτικής αρχής να γίνει ομαλά και εποικοδομητικά.
Αυτά που πρέπει να γίνουν στον Δήμο και στον τόπο μας είναι πολλά και σημαντικά, με πρώτες προτεραιότητες, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της κοινωνικής μέριμνας, την ανάπτυξη και τις νέες θέσεις εργασίας.
Από την πλευρά μας, αυτά θα γίνουν πράξη με οργάνωση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Με διαφάνεια και εντιμότητα, με μεράκι και σκληρή δουλειά από όλους μας.
Παράλληλα θα επιδιώξουμε ουσιαστικό δημόσιο διάλογο και εποικοδομητική συνεργασία και συναίνεση με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς και όλους τους πολίτες.
Είμαι βέβαιος ότι, όλοι μαζί, ενωμένοι και με πνεύμα συνεργασίας, θα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες των καιρών και με σταθερά βήματα προόδου, θα κάνουμε πράξη το όραμά μας για τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο.
Θα είμαι Δήμαρχος για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως και χωρίς καμία διάκριση
Ιδεολογικής, κομματικής ή παραταξιακής προέλευσης.
Με εξαιρετική τιμή,
Γρηγόρης Σταμούλης

Δήμαρχος Μεγάρων - Νέας Περάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου