Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ! το 59% του φορολογικού πλεονάσματος πάει στους "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...



Είναι γνωστό ότι στη Βόρεια Ευρώπη το κοινωνικό κράτος πληρώνεται ακριβά από τους πολίτες, μόνο που οι κυβερνήσεις τους, υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά τα πληρώνουν οι άνθρωποι αυτοί για να τους προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες το κράτος.
Όμως αντί αυτού, ορισμένα κράτη σκορπίζουν τα χρήματα των φορολογουμένων για τους λαθροεισβολείς, φυσικά χωρίς αυτό να τους το λένε ξεκάθαρα.

Όπως φάνηκε κι από μια έκθεση του 2014, στη Δανία περίπου το 59% του φορολογικού πλεονάσματος δαπανάται για τις μειονότητες οι οποίες είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι από τρίτες χώρες.
Δείτε τα στοιχεία (έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά από τα Δανέζικα):

Δεν λέμε τυχαία ότι χώρες όπως η Δανία, η Σουηδία και η Γερμανία θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα υποκύψουν στον Ισλαμικό κίνδυνο, εάν όσα γίνονται συνεχιστούν.
Τα παίρνουν όλα από τους πολίτες τους για να τα δίνουν όλα στους λαθρομετανάστες. Κι αυτό είναι κάτι που η Ευρώπη θα πληρώσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου