Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση ΒΙΝΤΕΟ


Ιταλός ψυχίατρος τα λέει έξω από τα δόντια σε τηλεοπτική εκπομπή, για το τι είναι το Ισλάμ και ότι δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε μπροστά στην κατάκτηση που αντιμετωπίζουμε.


 "Από το 630 μ.Χ. έως σήμερα δεν υπάρχει καμιά ιστορική καταγραφή, ούτε για μια περίπτωση ισλαμικής κοινωνίας, που να ενσωματώθηκε σε μια μη ισλαμική κοινωνία και να μπόρεσε να συνυπάρξει ειρηνικά μαζί της χωρίς να καταλήξει σε επικράτηση και κατάκτηση του τόπου, όπου είχε εγκατασταθεί. Αν η ιστορία, το τέλος των μεγάλων αυτοκρατοριών και το τέλος των σπουδαίων πολιτισμών, μας έχουν μάθει κάτι, είναι ότι αυτή η τρομερή γεωπολιτική σύγκρουση μεταξύ της Δύσης με τις αξίες της και του Ισλάμ έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο."
 Δυστυχώς αρνούμαστε να παραδεχθούμε, ότι το μόνο που καταφέρνουμε με την αθρώα προσέλευση μουσουλμάνων μεταναστών στη Δύση είναι η δημιουργία απόρθητων ισλαμικών θυλάκων, που θα οδηγήσουν στην επιβολή του ισλαμικού νόμου και τον αφανισμό του Χριστιανισμού και της Δυτικής κουλτούρας γενικότερα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου