Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αν σας θεωρούν κατοικίδια ζώα, συμπεριφερθείτε ως άγρια θηρία - ΟΧΙ στην ηλεκτρονική παρακολούθηση και το φακέλωμα!

Φωτογραφία του Athanasios Karanasios.
 Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος
Πολιτικός Μηχανικός- Επιμελητής Πολυτεχνείου Βερολίνου

Η συνημμένη χθεσινοβραδινή φωτογραφία είναι από σταθμό του μετρό. Ατέλειωτη ουρά από πελάτες των μέσων μεταφοράς, που περιμένουν υπομονετικά και αμίλητοι...να φακελωθούν!
Να, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάρτα, σύμφωνα με την τοιχοκολλημένη ανακοίνωση των λακέδων των κατακτητών, για να φρίξετε:

- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
- Πρόσφατη φωτογραφία. Αν δεν υπάρχει, θα φωτογραφιθείτε στο εκδοτήριο.
- Επίσημο έγγραφο για τον ΑΜΚΑ.
- Ατομικό οκταψήφιο αριθμό αναγνώρισης.
- Άλλα δικαιολογητικά για ειδικές περιπτώσεις.

Και λες εσύ ο καχύποπτος: Εντάξει το ένα παραστατικό, αλλά και το άλλο και το παράλλο; Τί εξευτελισμός της προσωπικότητας του ανθρώπου είναι τούτος πάλι; Τόση ανελευθερία; Πόση σκλαβιά;
Και γιατί νομίζετε, ότι τα θέλουν όλα αυτά; Όχι βέβαια για να εξασφαλίσουν τα έσοδα. Χρήμα έχουν όσο θέλουν οι δυνάστες, γιατί το παράγουν από το τίποτα (ως αέρα κοπανιστό) και το κυκλοφορούν μετά στις οθόνες, ούτε καν σε φωτοτυπίες. Όλα αυτά τα στοιχεία τα απαιτούν, για να σας φακελώσουν πλήρως, και να ελέγχουν τον τόπο και τον χρόνο της παρουσίας ή απουσίας σας και τις μετακινήσεις σας. Δηλαδή ο Χ, δεν ήταν σπίτι του ή στο χωριό του και μπήκε στον Α σταθμό την τάδε ημέρα και ώρα και κατέβηκε π.χ. στην πλατεία Συντάγματος, όπου εκείνη την ημέρα και ώρα γίνονταν διαδήλωση κοκ. "Εθεάθη...." όπως έγραφαν παλιά στους φακέλους των χαρακτηρισμένων.
Αργότερα, αφού θα έχουν ολοκληρώσει κι αυτήν την απάτη, θα δώσουν όλο αυτό το μητρώο στις μυστικές υπηρεσίες, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και στον "ιδιώτη", στον οποίο -κατά τα ειωθότα- θα ξεπουλήσουν όλο το δίκτυο των αστικών συγκοινωνών και τα μέσα μεταφοράς.
Κι έχεις τον κοσμάκη, που έτυχε να γεννηθεί στην χώρα των απατεώνων και των δωσίλογων, να ανέχεται πειθήνια τα πάντα. Να στέκεται στην ουρά και ο καθένας να μην μίλα με τον διπλανό του. Να μην το σχολιάζει. Να μην διαμαρτύρεται. Να μην συλλογικοποιείτε. Να μην αντιστέκεται.
ΟΧΙ συμπατριώτες, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Η ελευθερία είναι μετά την ζωή και την υγεία το ύψιστο αγαθό. Προστατέψτε το! Πήτε ΟΧΙ και σ αυτήν την σιχαμάρα του συστήματος. Μην τους κάνετε την χάρη χωρίς ανυπακοή. Μην αποδέχεστε να δίνετε τα στοιχεία σας, να βγάζουν αντίγραφα από την ταυτότητά σας κ.λπ. Μην δέχεστε να σας φωτογραφίζουν. Η εικόνα του κάθε ανθρώπου είναι προσωπικό δεδομένο, όπως και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο.
Μπλοκάρετε το σύστημα, τα μπλοκ εξουσίας, με πολιτική ανυπακοή. Στην ανάγκη, μην χρησιμοποιήτε τα μέσα μεταφοράς, αν και εσείς τα πληρώσατε και τα πληρώνετε. Χρησιμοποιήστε στην ανάγκη το αυτοκίνητό σας ή το δίτροχο ή ακόμα και τα πόδια σας. Έτσι, να πήξει η Αθήνα, ο Πειραιάς και τα προάστια! Και μετά η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο κ.λπ. Να μην κουνιέται φύλλο πουθενά!!!
Απλά πράγματα είναι: Αν σας θεωρούν κατοικίδια ζώα....συμπεριφερθείτε σαν άγρια θηρία! Κάντε, ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ότι είστε απολίτιστοι. Ότι είστε κάφροι. Τολμήστε, να τους δηλώσετε, ότι είστε πιο αποφασισμένοι από τους Ισλανδούς και τους Καταλανούς. Ότι είστε Έλληνες! Ξεκινήστε σήμερα, ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Πήτε το δικό σας μεγάλο ΟΧΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου