Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ρήμαζαν σπίτια στο Ηράκλειο. Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών

Ρήμαζαν σπίτια στο ΗράκλειοΔέκα υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα....
 Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από 2 Ιανουαρίου 2015 έως και 11 Φεβρουαρίου 2017, αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 27.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ο 34χρονος, αρχικά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά από την προανάκριση προέκυψε και η δράση του στις κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου