Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ & ΡΟΠΑΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ. 3 ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΙ 1 ΣΟΒΑΡΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών - Τρεις τραυματίες, ο ένας σοβαρά - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, από την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις αλλοδαποί, ο ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν στην καρδιά και στο κεφάλι, αντίστοιχα....
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, και μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα. Η κατάσταση στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας παραμένει εκρηκτική. Ομάδες μεταναστών που είναι οπλισμένοι με αυτοσχέδια μαχαίρια, λοστούς και ξύλα έχουν κρυφτεί στα στενά της περιοχής. Στην περιοχή παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Πηγή πληροφοριών: tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου