Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτη ομολογία Έλληνα Υπουργού! Φακελώνουν τους "δεξιούς Έλληνες". Η Εκδίκηση της αριστεράς;

Απίστευτη ομολογία Έλληνα Υπουργού! Φακελώνουν τους "δεξιούς Έλληνες";
Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, παραπέμπουν σε πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα σκηνές, κάνοντας τη χώρα μας να μοιάζει με ένα "σοβιετικού τύπου" κράτος! Δεν πρόκειται -δυστυχώς- για κινδυνολογίες ή απαισιόδοξες προβλέψεις, αλλά για γεγονότα που συμβαίνουν εδώ και τώρα στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστεράς....
Ήδη σφοδρές αντιδράσεις τόσο στα socila media όσο και στην αξιωματικής αντιπολίτευση, προκάλεσε η διαδικτυακή ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ομολόγησε πως η κυβέρνηση...παρακολουθεί τους Έλληνες μέσα στα social media. Και για να γινόμαστε πιο ακριβείς, τους παρακολουθεί με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και ιδεολογίες!  Για του λόγου το αληθές, ο Υπουργός Επικρατείας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
"Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς".
Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στις απίστευτες τοποθετήσεις του κ.Βερναρδάκη, αναφέροντας ότι:
"Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται -και μάλιστα αρμοδίως- ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media. Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter".
Στοχοποίηση των Ελλήνων μέσω των λογαριασμών τους στα social media ανάλογα με τις...πολιτικές τους πεποιθήσεις; Αυτά γίνονται στις...δημοκρατίες που τόσο πολύ υποστηρίζουν στο Μαξίμου; 
Τροφή για σκέψη αποτελεί το γεγονός πως το διαδίκτυο είναι το μόνο μέρος πλέον στο οποίο κάποιος μπορεί -έστω με κάποιους περιορισμούς- να εκφραστεί ελεύθερα. Και μόνο η υπόνοια για τυχόν φακελώματα των....αντιρρησιών Ελλήνων είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου