Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Παραιτήθηκε ΜΗ παραιτούμενος. Μαξίμου: Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννη Μουζάλα
«Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής», δηλώνουν κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες....
 «Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα», δηλώνουν στο αθηναϊκό πρακτορείο κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Δημοσιεύματα έκαναν νωρίτερα λόγο για πρόθεση του Γ. Μουζάλα (την οποία διατύπωσε κατά τη συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ) να παραιτηθεί από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ε.Ε. (θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων που θα ανακοινωθούν στις 21 Νοεμβρίου).
Να σημειωθεί ότι, μεγάλο μέρος της συζήτησης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ απασχόλησε το προσφυγικό και η αντιμετώπισή του το προσεχές διάστημα. Τονίστηκε η πάγια θέση της κυβέρνησης υπέρ της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας, ενώ τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας εξέφρασαν τις απόψεις τους για τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν.
Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, στόχος παραμένει η βελτίωση της διαβίωσης των προσφύγων καθώς και η προστασία των ασυνόδευτων παιδιών. Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ενημέρωσε τα μέλη της Π.Γ. για την κατάσταση στη χώρα, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Τέλος, κατεγράφη η ανάγκη του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων υπουργείων, καθώς η Ελλάδα σηκώνει στους ώμους της ένα πολύ μεγάλο φορτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου