Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ «ΗΡΙΑΝΝΟΣ» ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΗΣ «ΔΟΥΛΕΙΑΣ»… ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Όπλα, εκρηκτικά, πλαστές ταυτότητες, αλλά και έτοιμους τρομοφακέλους βρήκαν μεταξύ άλλων οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, στο σπίτι ενός 29χρονου κόκκινου τρομοκράτη, τον οποίο συνέλαβαν σήμερα το πρωί για την αποστολή των τρομοδεμάτων στον Παπαδήμο και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Ο 29χρονος συνελήφθη σε σπίτι στην οδό Αλκαμένους (το οποίο είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα…) και οι αρχές έχουν
αποδείξεις (δείγμα DNA) ότι ήταν ο κατασκευαστής και ο αποστολέας τόσο του παγιδευμένου φακέλου που τραυμάτισε τον Παπαδήμο, κι εκείνων που έφτασαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, την περασμένη άνοιξη.
Φυσικά, δεν ήταν άγνωστος στις αρχές, μιας και είχε εμφανιστεί πολλές φορές ως «αλληλέγγυος» σε δίκες μελών της Συνωμοσίας της Φωτιάς, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί για επεισόδια στο Πολυτεχνείο.
Όταν συνελήφθη το παρακρατικό… μπουμπούκι οπλοφορούσε, ενώ βρέθηκαν αρκετά όπλα, σφαίρες, εκρηκτικά, αλλά και έτοιμοι τρομοφάκελοι και όπως και υλικά κατασκευής τους.
Ιδού και η ανακοίνωση της αντιτρομοκρατικής:
«Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη 29χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, σχετικά με την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων – βόμβων, τον Μάρτιο του 2017 με διάφορους αποδέκτες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την 25-05-2017 με αποδέκτη τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ανακοινώνονται τα ακόλουθα.
Ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί, εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα, με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, όπου περιείχαν:
8 πλαστές ταυτότητες,
2 πιστόλια διαμετρήματος 9mm και 300 φυσίγγια,
πλαστικό τάπερ με ολόκληρο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς εκρηκτική ύλη και 2 πλαστικά τάπερ με άγνωστη εκρηκτική ύλη,
πλαστική συσκευασία με άγνωστη ποσότητα πυρίτιδας,
πλήθος πυροκροτητών, καλωδίων, φυτιλιών, κροτίδες, χρονοδιακόπτες, ηλεκτρολογικό πολύμετρο, μπαταρίες και διάφορα υλικά κατασκευής ωρολογιακών μηχανισμών και
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη»
Ήδη έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός σε ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένους, Λαφαζανιστάν, ΑΝΤΑΡCIA και CIA,για να οριστεί η υπερασπιστική γραμμή του συντρόφου «Ηριάννου». Η οποία, θα είναι κομματάκι δύσκολη με τόσα ευρήματα, αλλά κάτι θα βρουν τα συντρόφια για να σκούζουν πως είναι… αθώος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου