Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ελα Χριστέ και Παναγιά βάλτε το χέρι Σας. ΠΟΥ Βάφτισε το γιό του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης; Μα, στο ... ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !! ΦΩΤΟ

❱❱ Tι μακάβριο "κόλπο" μπρρρρρ  σκαρφίστηκε πρωτοκλασάτο όνομα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να αποφύγει τη δημοσιότητα;  Ολότελα παράδοξο, και μάλιστα... ανατριχιαστικό τρόπο επέλεξαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η σύντροφός του και πρώην συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, Κωνσταντίνα Κιντώνη, για να βαφτίσουν τον γιο τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς τέλεσαν το μυστήριο σε... νεκροταφείο! Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και σε στενό κύκλο, για να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον καρπό του έρωτά τους στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο .... κοιμητήριο Παπάγου...
  και του έδωσαν το όνομα «Θωμάς»! Αλλωστε, όπως είπε και ο ιερέας στον χαιρετισμό του προς την οικογένεια, αυτή ήταν η πρώτη βάφτιση που τελείται στη συγκεκριμένη εκκλησία! Δεν απέφυγαν, όμως, τον φακό της «Espresso».
Καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που έδιναν τις ευχές τους με φόντο τα... μνήματα. Πρώτοι βρέθηκαν στην εκκλησία οι παππούδες του μικρού Θωμά, οι οποίοι έφεραν τα δώρα, ενώ την τιμητική του είχε ο πατέρας του Γιώργου Χουλιαράκη, ο οποίος απαθανάτισε με μια κάμερα τις όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Κουτί με γλυκά
Λίγο μετά τη μία έφτασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κρατώντας ένα κουτί με γλυκά, την ώρα που τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβαινε η σύντροφός του με τον γιο τους στην αγκαλιά.
Η Κωνσταντίνα Κιντώνη χαιρέτησε τους λιγοστούς φίλους και δέχθηκε φιλοφρονήσεις για τη σικ εμφάνισή της, με την μπλε φούστα και τις μαύρες γόβες. Λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο ο Γιώργος Χουλιαράκης πήρε αγκαλιά τον γιο του και έκαναν βόλτα στο προαύλιο της εκκλησίας υπό το βλέμμα της γιαγιάς, που καμάρωνε για τον εγγονό της.
Τα κλάματα του μικρού Θωμά, όταν ο παπάς τον έβαλε στην κολυμπήθρα, δεν χάλασαν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, η οποία συνεχίστηκε στο σπίτι του ζεύγους, όπου το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους. Νονοί του υιού Χουλιαράκη ήταν ένα φιλικό ζευγάρι, που έχει ζήσει από κοντά τη σχέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών με την Κωνσταντίνα Κιντώνη.
ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Η σχέση των γονιών του μικρού Θωμά γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια, στις αίθουσες των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, στις Βρυξέλλες. Η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε μετατεθεί στο επιτελείο του Γιώργου Χουλιαράκη, όταν παραιτήθηκε από προϊσταμένη στο ιδιαίτερο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και είχε συγκρουστεί πολιτικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Διαφώνησε με το δημοψήφισμα, παραιτήθηκε και άθελά της έδωσε χώρο στη μοίρα.
Οταν σχηματίστηκε το Brussels Group, που επισκίασε τον Βαρουφάκη, τον Απρίλιο του 2015, μπήκε στην ομάδα μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη, τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Φραγκίσκο Κουτεντάκη και τον επικεφαλής του γραφείου Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Μαξίμου Τάκη Παυλόπουλο.
Στις δύσκολες ώρες της διαπραγμάτευσης, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος ήρθαν πιο κοντά και μοιράστηκαν δεκάδες ταξίδια μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. Λίγο το ξενύχτι, λίγο η μοναξιά τις νύχτες, μετά τις χαρές ή τις απογοητεύσεις, φούντωσε το συναίσθημα!
Η Κωνσταντίνα ήταν παντρεμένη με Γάλλο και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Αλλοδαπή σύζυγο είχε και ο Γιώργος Χουλιαράκης, γεγονός που επέτρεψε και στους δύο να πάρουν εύκολα διαζύγιο. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι χαμηλών τόνων, ευαίσθητος, αλλά πολύ αποτελεσματικός στη δουλειά του.
Η Κωνσταντίνα είναι μια δυναμική γυναίκα με άποψη και τόλμη, τις οποίες έχει ανάγκη στη φάση αυτήν ο σύντροφός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου