Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Άλλο ένα δείγμα σεβασμού από «πρόσφυγα» 19χρονος έκανε λίμπα το νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ένας 19χρονος «πρόσφυγας» που βρισκόταν άγνωστο για ποιους λόγους στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της Μυτιλήνης άρχισε να καταστρέφει τα πάντα βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση προκαλώντας ζημιές σε νοσοκομειακό εξοπλισμό μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Τα κρούσματα της βίας και της παραβατικότητας από τους φιλήσυχους «μετανάστες» αυξάνονται ημέρα με την ημέρα και βλέπουμε ότι οι περισσότεροι αδυνατούν να σεβαστούν την χώρα που τους φιλοξενεί και που στο τέλος αυτοί επέλεξαν να έλθουν.
Εμείς από την στιγμή που πολλές ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται κατηγορηματικά να δεχθούν «μετανάστες» τι κάνουμε; Με τον τρόπο μας και τις δηλώσεις των «υπευθύνων» τους προσκαλούμε να έρθουν εδώ να γονιμοποιήσουν τον πολιτισμό μας όπως είχε πει κάποτε κάποιος.
elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου