Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μανταλένα Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Φασιστική ενέργεια η επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις

Φασιστική ενέργεια» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, από διαδηλωτές κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.
Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκαν στον πρώην υφυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του, προσπαθώντας να τον λιντσάρουν.

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια», αναφέρει στη δήλωσή της η Μανταλένα Παπαδοπούλου και καταλήγει:
«Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου