Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Συνεργάτης του Τσακαλώτου εκβίαζε και ζητούσε μίζα για να πάρει την αμοιβή του μάρτυρας φοροδιαφυγής




Από τον Νοέμβριο έχει αποστείλει στη Δικαιοσύνη το υπουργείο Οικονομικών τις καταγγελίες πολίτη ότι ο σύμβουλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού από τις 14 Νοεμβρίου 2017.

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να τοποθετηθεί επί δημοσιεύματος που υποστήριζε ότι βασικός του σύμβουλος φέρεται να ενεπλάκη σε «εκβιασμό» μάρτυρα σε υπόθεση φοροδιαφυγής, ο οποίος είχε ζητήσει τη νόμιμη αμοιβή του.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής", βασικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, φέρεται να εμπλέκεται από κοινού με άλλα δύο άτομα σε υπόθεση εκβιασμού μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία φοροδιαφυγής και επιδίωξε τη νόμιμη αμοιβή του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει πως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεδομένου ότι για την απόδοση της εν λόγω αμοιβής απαιτείται η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες του φέρονται -βάσει των ισχυρισμών του καταγγέλλοντα, να ζήτησαν μίζα για να προωθήσουν το αίτημά του.

«Είναι προφανές ότι ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση οφείλουν άμεσα να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για μια τόσο σοβαρή καταγγελία και είναι απορίας άξιον γιατί δεν το έχουν ήδη πράξει 48 ώρες μετά το δημοσίευμα. Για το θέμα η Νέα Δημοκρατία ήδη κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, αναμένοντας από τον κ. Τσακαλώτο να διαφωτίσει τους πολίτες για τις καταγγελίες σε βάρος των συνεργατών του», καταλήγει στην ανακοίνωση της, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών

Σε ανακοίνωση - απάντηση, που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι:
«Διαφεύγει προφανώς της προσοχής της Νέας Δημοκρατίας, το γεγονός ότι η υπόθεση στην οποία αναφέρεται έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών από τις 14 Νοεμβρίου 2017.

Τους συνιστούμε να είναι: α) πιο προσεκτικοί και β) περισσότερο πρόθυμοι να απαντήσουν για τις δικές τους σχέσεις με τις offshore», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/371983/o-tsakalotos-parepempse-ton-sumvoulo-tou-paradehetai-to-upoik-sti-nd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου