Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ήττα για Τσίπρα-Μητσοτάκη - Υπέρ Σαλβίνι οι Έλληνες - Η απόρρητη δημοσκόπηση σε δείγμα 10.000 ατόμων (βίντεο)


Ανησυχία επικρατεί στα κομματικά επιτελεία, ειδικά σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δημοσκόπηση που έλαβε χώρα σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ μεταξύ 10.000 ατόμων, ο Μ. Σαλβίνι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα μας, όπως και ο Β. Πούτιν.

Μάλιστα το 23% αναφέρει πως συμφωνεί με όλες τις κινήσεις του Ιταλού ηγέτη, ειδικά στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού.


O M. Σαλβίνι αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί ένα νέο ιδεολογικό πρότυπο για τους Ευρωπαίους και οι λάτρεις της φιλομεταναστευτικής πολιτικής πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να παραδειγματιστούν.

Το εθνικό συμφέρον και η εθνική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα κάθε ηγέτη. Ο Ιταλός ηγέτης κρατάει μια σκληρή νέα στάση απέναντι στους μετανάστες από τότε που ανέλαβε την εξουσία τον Μάιο, γυρίζοντας πίσω τα πλοία διάσωσης των ΜΚΟ και δεσμευόμενος ότι θα απελάσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. Το σύνθημα προς αυτούς είναι: «la pacchia è finita» (το πάρτι τελείωσε).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου