Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Γιωτόπουλος: «Είμαι ο μόνος από την 17Ν που δεν παίρνω άδεια...»

Στην επιστολή του ο Αλέκος Γιωτόπουλος ισχυρίζεται πως παραβιάζονται τα δικαιώματα που δικαιούται ως κρατούμενος - αφού το αρμόδιο Συμβούλιο, όχι μόνο αρνείται να τον αποφυλακίσει, παρότι πληροί τις προϋποθέσεις για λόγους υγείας και ηλικίας - αλλά δεν του εγκρίνουν, έστω κάποια ολιγοήμερη άδεια!
Σε επιστολή του Γιωτόπουλου στην εφημερίδα Documento, αναφέρεται πως «είμαι ο μόνος από την 17Ν που δεν παίρνω άδεια».
Ο 75χρονος, που θεωρείται ιδρυτής, αρχηγός και καθοδηγητής της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν - έχει καταδικαστεί στο Εφετείο, σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξης - για το σύνολο της εγκληματικής του δράσης!
«Σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα που απέσυρε η κυβέρνηση, θα έπρεπε να πάρω βραβεία για τα πτυχία και το διδακτορικό μου. Με τιμωρούν όμως, ούτε άδεια δεν δίνουν», σημειώνει παρακάτω.
Όπως αναφέρει, δεν έχει εξεταστεί ακόμη, αίτημά του από τις αρχές του περασμένου Νοέμβριου, για χορήγηση ολιγοήμερης άδειας για λόγους υγείας - κάτι που παραβιάζει σχετικές διατάξεις!
Στην επιστολή του ο Αλέκος Γιωτόπουλος ρωτά αν υπάρχει κράτος Δίκαιου ή μήπως Δικαιοσύνη.... «τύπου δικτατορίας!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου