Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μπερδεμένα τα έχει ο κ.Τσίπρας στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Η πάγια τακτική του να κάνει την ήττα νίκη έχει πραγματικά γίνει γραφική. Σε μία άκρως ανταγωνιστική εποχή που κοινωνίες,
Κράτη και πολιτισμοί ανταγωνίζονται για την ευημερία τους ο κ.Τσίπρας  κομπιάζει και
πανηγυρίζει που έχει χάσει την πολιτική δημοκρατική πλειοψηφία, την εμπιστοσύνη του λαού, όπως καταγράφεται στις σφυγμομετρήσεις για το πρόσωπό του.

Όλος ο δυτικός πολιτισμός έχει συνταχθεί εναντίον του δικτάτορα Μαδούρο που με την επιβολή του Στρατού εξαθλίωσε το λαό του και ο κ.Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Κυβέρνηση-Κουρελού συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν. Πέρα από τα πολλά δημοσιεύματα για ύποπτες πολιτικές χρηματοδοτήσεις ο κ.Τσίπρας παραμένει λάτρης της αυταρχικής εκλογικής δημοκρατίας που χρησιμοποιεί τις εκλογές ως εργαλείο διατήρησης ενός καταπιεστικού καθεστώτος φτώχειας και ανεργίας με μία ελίτ να καθορίζει τα πάντα.

Ο Γερμανόφιλος Τσίπρας στο Μόναχο και την Αθήνα εξυπηρετεί το ανθελληνικό στρατηγικό της σχέδιο με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία και το ξεπούλημα των υποδομών της. Αυτή δεν είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας, κύριε Τσίπρα, για τους Έλληνες παρά μόνο για εσάς και σύντομα θα το καταλάβετε. Ο λαός που τόσο επιδεικτικά αγνοείτε και υποτιμάτε εδώ και τέσσερα χρόνια θα είναι ο τιμωρός σας στην κάλπη των επόμενων εκλογών.

Λ.ΚΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου