Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΣΑΡΑΝΤΑ Αστυνομικοι, φυλανε τα σπιτια των τριων Πρεσποβολευτων στην Πιερια....τους πολιτες ομως ποιος θα τους φυλαξει;

Αυτο ειναι το ερωτημα....
Τους πολιτες ποιος θα τους φυλαξει;
Και πρωτα απ ολα ποιος θα τους φυλαξει απ τους βολευτες και την κυβερνηση μας;
Οι Αστυνομικοι εχουν γινει φυλακες ΜΟΝΟ των βολευτων !

Σαράντα Αστυνομικοί της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, Μπέττυς Σκούφα & Στέργιου Καστόρη και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά τα γνωστά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς οι συγκεκριμένοι ;αστυνομικοί, προστατεύουν μια χούφτα μόνο ανθρώπους και συγκεκριμένα τους 3 βουλευτές Πιερίας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, τα σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους. Επίσης, αστυνομικοί από την Πιερία καλούνται καθημερινά να συνδράμουν σε άλλες περιοχές, κάνοντας εξαντλητικά ωράρια και χωρίς να πάρουν καν ρεπό.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως τις πρώτες μέρες μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αστυνομικοί του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού φυλάγανε το άδειο γραφείο (!) του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, έπειτα από συνθήματα που είχαν γράψει άγνωστοι στους εξωτερικούς τοίχους.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου