Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ανάληψη ευθύνης για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις -Αλληλεγγύη σε έναν από τους ληστές του Διστόμου

Την ευθύνη για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις ανέλαβε αναρχική ομάδα, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Πρόκειται για εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν σε υποκαταστήματα τραπεζών, σε ασφαλιστική εταιρεία και στο Ειρηνοδικείο, που σημειώθηκαν  στο Γαλάτσι, την Καισαριανή και το Περιστέρι, στις 8 και 15 Φεβρουαρίου. Την ευθύνη ανέλαβε η Άτυπη Αναρχική Συνομοσπονδία FAI-IRF και συγκεκριμένα ο Πυρήνας "ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΒΙΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ".

Οι επιθέσεις αυτές, σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε από την αναρχική ομάδα, έγιναν σε ένδειξη αλληλεγγύης σε έναν  από τους ληστείες του Διστόμου, τον Σπύρο Χριστοδούλου, ο οποίος από τις 14 Ιανουαρίου πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την συγχώνευση των ποινών του. Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2015, σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Μαζί του είχε συλληφθεί ο αναζητούμενος Γρηγόρης Τσιρώνης, ένας από τους «ληστές με τα μαύρα», ενώ ο Σπύρος Δραβίλας, το όνομα του οποίου πήρε ο πυρήνας που προέβη στις εμπρηστικές επιθέσεις, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου