Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Τα tweet του Γεωργιάδη για το δάνειο του Πολάκη: «Λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;»

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδωνις Γεωργιάδης με πολακη
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με tweet του για το δάνειο του Παύλου Πολάκη, αναφέρει: «Πόση πιθανότητα έχει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να πάρει ένα παρόμοιο καταναλωτικό δάνειο 100.000€;», απαντώντας, «0%», ενώ στη συνέχεια λέει τα εξής:..
Και «ένα περίεργο πράγμα, τώρα στην Τρίπολη, ρώτησα πάνω από 1000 ανθρώπους εάν πιστεύουν ότι αυτοί θα έπαιρναν ένα δάνειο 100.000€ με τους όρους που το πήρε ο Υπουργός Πολάκης και ούτε 1 δεν βρέθηκε που να πιστεύει ότι θα το έπαιρνε…λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;».
Ένα περίεργο πράγμα, τώρα στην Τρίπολη, ρώτησα πάνω από 1000 ανθρώπους εάν πιστεύουν ότι αυτοί θα έπαιρναν ένα δάνειο 100.000€ με τους όρους που το πήρε ο Υπουργός Πολάκης και ούτε 1 δεν βρέθηκε που να πιστεύει ότι θα το έπαιρνε...λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;
172 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τώρα που επιβεβαιώνεται ότι είναι απολύτως αληθές το ρεπορτάζ και ο «Σαχλαμαρόμαγκας» κατά την @EFSYNTAKTON δεν έχει πει κιχ, ούτε καν μία μαντινάδα, ας αναλογιστούμε πόση πιθανότητα έχει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να πάρει ένα παρόμοιο καταναλωτικό δάνειο 100.000€; 0%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου