Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σε βαθμό κακουργήματος ο βανδαλισμός της Βουλής απο την εγκληματική οργάνωση του παρακρατικού Ρουβίκωνα στη Βουλή



Σε κίνδυνο τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; Ακούς Βρουτση;;; ΑΝ λειτουργήσει η Δικαιοσύνη πάτε μέσα ...*σούμπιτοι  
Αποτέλεσμα εικόνας για Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για τον συλληφθέντα για την επίθεση στο κτίριο της Βουλής
Μετά το σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το βανδαλισμό του κτιρίου της Βουλής από μέλη της παρακρατικής οργάνωσης του Ρουβίκωνα με αίτημα τη χορήγηση άδειας 
Αποτέλεσμα εικόνας για ρουβίκωνας επίθεση με μπογιές στο κτίριο της Βουλής
στον στυγνό δολοφόνο 11 ανθρώπων Δημήτρη Κουφοντίνα, η Εισαγγελία της Αθήνας
Αποτέλεσμα εικόνας για ρουβίκωνας επίθεση με μπογιές στο κτίριο της Βουλής
 προχώρησε την Τετάρτη σε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος...
κατά των μετεχόντων στην καταδρομική επιχείρηση στο περιστύλιο της Βουλής για το αδίκημα της φθοράς ιστορικού μνημείου που διώκεται ως κακούργημα.  Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, που αφορά όλους όσοι μετείχαν στο βανδαλισμό του Κοινοβουλίου, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προς το παρόν συλληφθεί, ο ένας που συνελήφθη και οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές είναι αντιμέτωπος με κατηγορία κακουργήματος και παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση.
**************
*Σούμπιτος, σούμπιντος Ιταλικής προελεύσεως (subito) και σημαίνει ξαφνικός, που δεν τον περιμένεις.  Ο σούμπιντος συνήθως εμφανίζεται στην πιο ακατάλληλη στιγμή. *Πας να λουφάρεις για να γλυτώσεις το καθάρισμα της αποθήκης στο γραφείο και τσουπ! σούμπιντος ο διευθυντής βρίσκεται μπροστά σου! *Έχεις ψαρέψει μια χαζογκόμενα και την πας για ποτό και ό,τι άλλο προκύψει, πίνεις το ποτό σου και τσουπ! εμφανίζεται σούμπιντος ο δικός της, τον οποίο έχει ξεχάσει ν' αναφέρει σε σένα! *Πυροβολάς ελεύθερα γιατί ξέρεις ότι η γκόμενά σου παίρνει αντισυλληπτικά και, πριν προλάβεις να πάρεις μια ανάσα, σούμπιντη η δικιά σου πετάγεται και σε βάζει να τρέξεις να βρεις φαρμακείο γιατί σήμερα το ξέχασε!  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Πήγα να την κάνω κοπάνα από την ώρα της ιστορίας και την στιγμή που βρισκόμουν στην πόρτα εμφανίστηκε σούμπιντη η φιλόλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου