Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. "ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ" ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΦΡΑΧΤΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ Η ΠΟΛΗ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

οχτώ
ΤΡΕΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΕ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. 

Στην προσαγωγή οχτώ ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο κοντά όπου σε λίγη ώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός. 

Ειδικότερα, οι προσαγωγές αφορούν άτομα που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.....
κοντά στην Α’ Προβλήτα του Λιμανιού.Ωστόσο, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και μερικοί προέβαλαν αντίσταση κατά τη διάρκεια της προσαγωγής τους, ενώ μέσα από το όχημα φώναζαν συνθήματα και χτυπούσαν τα τοιχώματα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του ThessToday.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου