Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Μόρια: Λαθρομετανάστες λήστεψαν ανήλικο με μαχαίρι

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Είχε και δυο συνεργούς. Ένα ακόμη επεισόδιο προστέθηκε στο ατελείωτο σίριαλ με τις βιαιοπραγίες στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπου ένας 22χρονος αλλοδαπός μαζί με δύο ακόμη λαθρομετανάστες αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής λήστεψαν ένα ανήλικο παιδί...
Οι δράστες χτύπησαν άγρια τον 15χρονο αλλοδαπό και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, για να αρπάξουν το κινητό του. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης ο 22χρονος που είχε πάνω του το επίμαχο μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε και συνελήφθη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και η Ασφάλεια Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου