Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ανεξέλεγκτος ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ - Τα βάζει και με τον Ξανθό

Τέλος δεν έχουν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι προκλητικές κινήσεις και οι εριστικές αναφορές του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Εκεί που στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι έχει πάρει τα μηνύματα του και δεν θα απασχολήσει ξανά με τα τερτίπια του το κόμμα του , αυτός επανέρχεται απτόητος…

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρόσφατη διαδικτυακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας παίρνοντας τελευταίος τον λόγο ανέφερε ότι η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα υγείας θα έπρεπε να είναι πιο δυναμική λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων .»

Στην συνέχεια δείχνοντας τον πρώην στενό του συνεργάτη Ανδρέα Ξανθό ανέφερε ότι ήταν λάθος η φράση «πως και εμείς θα βάζαμε τον Σωτήρη Τσιόδρα να αναλάβει την ενημέρωση .»

Ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και κανένας άλλος δεν απάντησε στις αναφορές του πρώην αναπληρωτή υγείας.

Εν τω μεταξύ σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της Δράμας καθώς οι πληροφορίες λένε ότι και εκεί το σύστημα αντιμετώπισης των κρουσμάτων του κορονοιού έχει φτάσει στα όρια τους.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι τρείς ασθενείς από την Δράμα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας αφού σύμφωνα με καταγγελία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θ. Ξανθόπουλου το νοσοκομείο Δράμας ξέμεινε από οξυγόνο ενώ η ιταλική Εταιρεία, που ανέλαβε το έργο της αναβάθμισης του συστήματος παροχής οξυγόνου, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα! «

Την ίδια ώρα η Κουμουνδούρου συνεχίζει την επίθεση της στην κυβέρνηση γιατί όπως λένε «την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξ αιτίας του κορονοιού η κυβέρνηση δεν αύξησε τα κονδύλια για την υγεία στον προϋπολογισμό.

« Το ΕΣΥ και οι υγειονομικοί βρίσκονται υπό κατάρρευση, ξεκίνησαν οι αεροδιακομιδές γιατί δεν υπάρχουν κλίνες για τους ασθενείς στη βόρεια Ελλάδα και η κυβέρνηση και ο κ. Πέτσας συνεχίζουν κυνικά τους πανηγυρισμούς πως τα έχουν κάνει όλα καλά και τα χυδαία ψέματα με δημιουργική λογιστική. Δυστυχώς, οι αλχημείες τους διαψεύδονται από τη ζοφερή πραγματικότητα του τριψήφιου αριθμού νεκρών κάθε μέρα και του αδιεξόδου του ΕΣΥ. « λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισημαίνουν ότι «Η δραματική αλήθεια όμως είναι πως σε όλους τους φορείς της υγείας το προσωπικό είναι μειωμένο κατά περίπου 6 χιλιάδες εργαζόμενους το Σεπτέμβριο 2020 έναντι του Σεπτεμβρίου 2019 (100.338 τον Σεπτέμβριο 2019 – 94.424 τον Σεπτέμβριο του 2020). Ακόμη και στο διάστημα Φεβρουάριος 2020 – Σεπτέμβριος 2020, δηλαδή μέσα στην περίοδο της πανδημίας, το μόνιμο προσωπικό μειώνεται σταθερά.»

Αριστερός Ψάλτης
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου