Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Στη φυλακή ο 27χρονος τζιχαντιστής - Πήρε πίσω την ομολογία του

 Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος από τη Συρία, ο οποίος αν και φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ανήκε στον ISIS, ενώπιον της ανακρίτριας έκανε στροφή 180 μοιρών. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι η ομολογία του ήταν προϊόν βασανισμού του από τα αστυνομικά όργανα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη, στους αστυνομικούς φέρεται να παραδέχτηκε τη συμμετοχή του σε δολοφονικές φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία παρά μόνο ότι συνέβησαν το 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου