Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στις ΗΠΑ !!!...

...Τελικά οι Εβραίοι υπέκυψαν στον «πειρασμό» !!!

...Τρίτο «κύμα» τής πανδημίας ΔΕΝ θα υπάρξει !!!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι Εβραίοι έχασαν την «υπομονή» τους! Βλέποντας ότι καθυστερεί η επιβολή τής Νέας Τάξης Πραγμάτων - εξαιτίας τής απροθυμίας τού Τραμπ να εφαρμόσει τις υπερεθνικές πολιτικές τους - , αποφάσισαν να πάρουν τις ίδιες τις ΗΠΑ στα «χέρια» τους ...Να τις πάρουν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν ...Ούτε καν τον αμερικανικό λαό. Με «βιτρίνα» έναν γέρο-Μπάιντεν - στα όρια τού Αλτσχάιμερ - για να τον ελέγχουν απόλυτα - και να βρίσκεται πάντα στα ηλικιακά όρια του

«ακαταδίωκτου» - , προσπαθούν να επιβάλουν την Παγκόσμια Σιωνιστική Νέα Τάξη. Δεν σέβονται ούτε καν τα προσχήματα. Πίσω από τον Μπάιντεν - ο οποίος ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ - κρύβεται ένα εβραϊκό «κονκλάβιο», το οποίο φιλοδοξεί ν’ αναλάβει όλες τις ζωτικές λειτουργίες τής χώρας, που ασκεί τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό !!

«Χειριστής» τού γηραιού «αχυρανθρώπου» θα είναι ο Εβραίος «σύμβουλος» Λάρυ Σάμμερς. «Προσωπάρχης» τού Λευκού Οίκου Ευγηρίας θα αναλάβει ο Εβραίος Ρον Κλέιν. Το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο στην πραγματικότητα θα τρέξει την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης, θα αναλάβει ο Εβραίος Άντονι Μπλίνκεν. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναλάβει η Εβραία Τζάνετ Γέλεν. Φυσικό είναι αυτό, εφόσον κάποιος ειδικός πρέπει να καλύψει και να διαχειριστεί τη μεγάλη «ληστεία» τής FED. Κάποιος δικός τους πρέπει να υπάρχει, για να ελέγχει και να περιορίζει τις ενέργειες των οικονομικών υπηρεσιών τού κράτους, σε περίπτωση που αυτές θελήσουν να ελέγξουν τη FED για τη μεγάλη «ληστεία». 

Αυτοί είναι οι βασικοί «παίκτες» τής Κυβέρνησης τού Μπάιντεν. Ελέγχοντας τα βασικά «εργαλεία» άσκησης ιμπεριαλιστικής πολιτικής, η οποία θα κατευθύνεται από τον «γκουρού» Εβραίο Κίσινγκερ και την Εβραία Ολντμπράιτ, το μόνο που θα τους απομένει είναι να φτιάξουν τη γνωστή κυβερνητική «βιτρίνα» τους ...Τη γνωστή «βιτρίνα» των Δημοκρατικών. Γύρω απ’ αυτούς - και για τις γνωστές ανάγκες τού ανθρωπιστικού τους «σώου» - θα τοποθετήσουν μέλη των μειονοτήτων, τα οποία θεωρούν «πελάτες» τους μέσα στις κοινωνίες ...Παιδιά λαθρομεταναστών, έγχρωμους, ομοφυλόφιλους κλπ..

Είναι αποφασισμένοι πλέον να βαδίσουν τα τελευταία «μέτρα» τού νεοταξικού τους σχεδιασμού, χωρίς να διστάσουν μπροστά σε τίποτε. Αφού εκμεταλλεύτηκαν τον Τραμπ στη θητεία του, για να κάνουν τις εβραϊκές τους βρομοδουλειές - οι οποίες θα τους εξέθεταν άμεσα, αν τις επιχειρούσαν μόνοι τους - , τώρα θέλουν να τον πετάξουν στα «σκουπίδια». Ποιες είναι αυτές οι βρομοδουλειές; Στη θητεία τού ρεπουμπλικάνου Τραμπ επιχείρησαν οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού κόμματος την παγκοσμίως προκλητική ενέργεια ν’ αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Το ανάλογο έκαναν και στον οικονομικό τομέα. Στη διάρκεια της θητείας του έκαναν τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών εις βάρος τού αμερικανικού λαού

Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τής FED έβαλαν στη θητεία τού ρεπουμπλικάνου Τραμπ τη FED να λεηλατήσει την οικονομία των ΗΠΑ, δίνοντας στους Εβραίους «επενδυτές» τού Χρηματιστηρίου 5000 δισεκατομμύρια, για ν’ αγοράσει τις «φούσκες» τους ...Η FED, εντελώς παράνομα και παράλογα, έδωσε απεριόριστη πίστωση στις ιδιωτικές τράπεζες, προκειμένου να αγοράζουν μετοχές-«φούσκες» και άρα ν’ απαλλάσσουν τους ιδιοκτήτες τους από το ρίσκο τους. Τώρα ο «μουτζούρης» βρίσκεται στα «χέρια» των τραπεζών, οι οποίες θα πρέπει ξανά να διασωθούν, εφόσον έχουν πάρει άπειρο κρατικό χρήμα. Αυτό έγινε από την εγκληματική FED, για να σώσει τους Εβραίους κερδοσκόπους ...Η μόνη φορά των τελευταίων δεκαετιών που η εβραϊκή FED δεν είχε Εβραίο διευθυντή. Χωρίς, δηλαδή, να εμφανιστούν Εβραίοι προδότες, σώθηκαν όλοι οι Εβραίοι τοκογλύφοι ...Σόρος, Μπάφετ, Ρότσιλντ, Κιούμπαν, Μπλανκφάιν, και όλοι οι υπόλοιποι γνωστοί και φίλοι τού «αυτόχειρα» νταβατζή, παιδεραστή και επενδυτή Επστάιν.

Αυτοί, προφανώς υπό τον συντονισμό τού Εβραίου Μπλούμπεργκ, έστρεψαν όλα τα «αμερικανικά» ΜΜΕ εναντίον τού Αμερικανού Προέδρου ...Αμερικανικά τρόπος τού λέγειν. ...Μόνον κατ’ όνομα αυτά τα ΜΜΕ είναι αμερικανικά ...Είναι καθαρά εβραϊκά ...Το CBS τού Εβραίου Ροθστάιν ...Το ABC τού Εβραίου Ίνγκερ ...Το NBC τού Εβραίου Γκρίνμπλατ ...Το CNN τού Εβραίου Λεβί ...Οι New York Times τού Εβραίου Σάλτσμπεργκερ ...Το VOX τού Εβραίου Κλάιν ...Το Economist τού Εβραίου Ρότσιλντ ...Η Washington Post τού Εβραίου Μάγιερ. Όλοι αυτοί ήταν «απέναντι» από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Όταν δεν μπορούσαν να του κάνουν ζημιά με πολιτικούς όρους, προσπαθούσαν να τον αποδομήσουν ως προσωπικότητα, λειτουργώντας ως «δολοφόνοι» προσωπικοτήτων. Όλοι αυτοί - και χρησιμοποιώντας το πιο μεγάλο δίκτυο ενημέρωσης στον κόσμο - προσπάθησαν συνειδητά να εξαπατήσουν τον αμερικανικό λαό και να δώσουν αέρα νίκης στον γέρο-Μπάιντεν !


Σ’ αυτήν την πρωτοφανούς έντασης δυσφημιστική εκστρατεία, η οποία έμοιαζε με «συμβόλαιο» θανάτου κάποιου προσώπου, συμμετείχαν και όλοι οι «υπάλληλοι» του εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ, οι οποίοι «ζητιάνευαν» μια εύνοια ή κάποια «ψίχουλα» δημοσιότητας από τα ΜΜΕ ...Όλοι οι «παρενοχλημένοι» υπάλληλοι από τους Εβραίους παραγωγούς τύπου Γουάινσταιν διεκδίκησαν το μερτικό τους στη δωρεάν δημοσιότητα. Όλοι αυτοί νυχθημερόν κατηγορούσαν τον Τραμπ. Όποιος ήθελε να πει κάτι αρνητικό γι’ αυτόν - ακόμα και ο πιο «ξεχασμένος» τού Χόλυγουντ - έβρισκε «βήμα» στα αμερικανικά ΜΜΕ. Το Χόλυγουντ έζησε ξανά στιγμές Μακαρθισμού. Όποιος έλεγε κάτι θετικό για τον Τραμπ, έμπαινε σε «μαύρη» λίστα απ’ όλους τους Εβραίους παραγωγούς και σκηνοθέτες. Όποιος ήταν υπέρ τού Τραμπ, ήταν πλέον «δακτυλοδεικτούμενος» !

Όμως, όπως φάνηκε στην πορεία, αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν ήταν αρκετό, γιατί στην εποχή τού ίντερνετ υπάρχει μεγάλη διάχυση της πληροφορίας και δεν αρκούσε μόνον ο έλεγχος των ΜΜΕ ...Δεν αρκούσε μόνον η εκκωφαντική «προπαγάνδα» των χρυσο-πληρωμένων δημοσιογράφων ή των χολιγουντιανών σταρ και υπαλλήλων τού διαβόητου Εβραίου παραγωγού ...Υπήρχε μια τεράστια «τρύπα» πληροφόρησης και αυτή έπρεπε να «σφραγιστεί», γιατί - ειδικά ο Τραμπ - τη χρησιμοποιούσε κατά κόρον. Αυτή η «τρύπα» ήταν τα ιντερνετικά Social media ...Κανένα πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού κόμματος και τύραννους των ΗΠΑ... 

...Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, γιατί τους ανήκαν και οι «γίγαντες» συγκέντρωσης και διασποράς της πληροφορίας μέσω του ίντερνετ. Έχοντας αυτήν τη δυνατότητα οι ίδιοι - με τους ομοίους τους - «έστησαν» τη μεγαλύτερη επιχείρηση λογοκρισίας και φιμώματος στην ιστορία τού ελεύθερου κόσμου - και όχι μόνον στις ΗΠΑ—. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η διαδικασία εκλογής Προέδρου στις ΗΠΑ και ήδη η Γερουσία «ανέκρινε» τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες τού ίντερνετ, οι οποίες - αποδεδειγμένα πλέον - συμμετείχαν ενεργά σ’ αυτήν τη λογοκρισία ...Τη Facebook και τη Google. Τις κατηγορούν ευθέως ότι βοηθούσαν απροκάλυπτα τον Σιωνιστή Μπάιντεν και φίμωναν τον Τραμπ. Κατά «σύμπτωση» η Facebook ανήκει στον Εβραίο Ζάκερμπεργκ και η Google ανήκει στον Εβραίο Λάρρυ Πέιτζ.

Όλοι αυτοί μαζί - επενδυτές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημοσκόποι, ηθοποιοί, προγραμματιστές - και λειτουργώντας κανονικά με όρους εγκληματικής συμμορίας επιχείρησαν και έκαναν στις ΗΠΑ ένα πραγματικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ...«Έκλεψαν» την εξουσία των ΗΠΑ από εκείνους, οι οποίοι αποτελούσαν επιλογή των Αμερικανών πολιτών. Αυτό δεν είναι δύσκολο ν’ αποδειχθεί ...Δεν είναι δύσκολο, γιατί απλούστατα δεν χρησιμοποίησαν κάποιο μυστικό «κόλπο», το οποίο είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Πάνω στην αγωνία τους να αρπάξουν την εξουσία με ένα πραγματικά «κουτσό άλογο» - και υποτιμώντας τους πάντες - , χρησιμοποίησαν όλα τα γνωστά μέσα νοθείας ταυτόχρονα. 

Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Ήταν πολύ αδύναμος ο υποψήφιός τους, για να τον βοηθήσουν με κάποιον «διακριτικό» και δύσκολα εντοπίσημο τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν όταν τα πιθανά και απίθανα «κόλπα» νοθείας. Από τα ανώτερα «κόλπα», τα οποία άπτονται των επιστημονικών γνώσεων, μέχρι τα ταπεινότερα «κόλπα» των «πεζοδρομίων». Υπάρχουν «κόλπα», τα οποία βασίζονται στις επιστημονικές γνώσεις; ...Βεβαίως και υπάρχουν, και είναι πολύ «βρόμικα». Είναι γνωστό σε όλους τους «εκλογολόγους» και στατιστικολόγους επιστήμονες ότι ένα σεβαστό ποσοστό τού εκλογικού σώματος ψηφίζει με βάση τις δημοσκοπήσεις τής τελευταίας στιγμής, «πριμοδοτώντας» τον διαφαινόμενο νικητή. Πολλοί δηλαδή είναι αυτοί, οι οποίοι θέλουν πάντα να είναι με τους «νικητές» και αυτό το μέγεθος η επιστήμη τής στατιστικής το μετράει ...και άρα το γνωρίζουν και οι δημοσκόποι. 

Όταν συστηματικά ΟΛΕΣ οι μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων - οι οποίες ανήκουν σε Εβραίους και συνεργάζονται με τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των Εβραίων - κάνουν ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ υπέρ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ υποψηφίου, είναι εύκολο ν’ αποδειχθεί ότι αυτό γίνεται με δόλο. Γιατί πάντα υπάρχει δόλος; ...Γιατί εύκολα αυτό το εσκεμμένο «ΛΑΘΟΣ» μπορεί ν’ αλλάξει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Όταν αυτή η αναπόφευκτη - λόγω δημοσκοπήσεων - «μετακίνηση» ψηφοφόρων είναι μεγαλύτερη από την πραγματική διαφορά μεταξύ των υποψηφίων, εννοείται πως έχουμε ωμή και παράνομη παρέμβαση στο εκλογικό αποτέλεσμα σε περίπτωση που δημοσιοποιούνται ψευδή δημοσκοπικά στοιχεία ...Παρέμβαση καθοριστική σε βαθμό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, εφόσον είναι μια «έξωθεν» και άρα αντισυνταγματική επιλογή, η οποία από μόνη της μπορεί να διαμορφώσει κατά το δοκούν το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να γίνει οτιδήποτε άλλο. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει πάντα δόλος ...Γιατί όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων το τελικό αποτέλεσμα του «λάθους» ...Όλοι γνωρίζουν «ποιος» τελικά θα επωφεληθεί από το «λάθος» αυτό.

Έχοντας οι Εβραίοι εξ αρχής την επιδίωξη να κάνουν νοθεία στην εκλογική διαδικασία, θεώρησαν πως ήταν απαραίτητο για τη δρομολόγησή της να τρομοκρατήσουν τον λαό, με στόχο να «θολώσουν» την κρίση του, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει στην προσπάθεια της εκλογικής νοθείας, την οποία θα επιχειρούσαν ακόμα και στο πιο χαμηλό επίπεδο. Ένας ιός, ο οποίος θα αντιπροσώπευε έναν μυστηριώδη, ύπουλο και θανατηφόρο «εχθρό», ήταν ιδανικός για μια τέτοια τρομοκράτηση που θα «παρέλυε» τον λαό. Σε αυτήν την περίπτωση εκείνος δεν θα αντιδρούσε, ακόμα κι αν έβλεπε τη νοθεία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του ...Τη νοθεία αυτή, η οποία δεν αφορά το επιστημονικό επίπεδο, αλλά το επίπεδο των κοινών «πορτοφολάδων» απατεώνων ...Το επίπεδο αυτό, το οποίο αφορά το κλέψιμο των ψήφων στην καταμέτρησή τους και άρα αλλοιώνοντας την ίδια την εκλογική διαδικασία ως πρακτική λειτουργία. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμος ο Κορονοϊός. Μιλάμε για ιό-«πασπαρτού», τον οποίο οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν για να λύσουν όλα τους τα θέματα ...Όπως τον χρησιμοποίησαν για να κάνουν τη μεγάλη «ληστεία» στο Χρηματιστήριο, έτσι τον χρησιμοποίησαν για να «κλέψουν» τις εκλογές.


Αν στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου τον χρησιμοποίησαν για να εκμεταλλευτούν τη «σκοτεινή» διάρκεια του lockdown και να δικαιολογήσουν τις αγορές των μετοχών των Εβραίων επενδυτών, στην υπόθεση των Εκλογών τον χρησιμοποίησαν υπό τις ίδιες «σκοτεινές» συνθήκες, για να δικαιολογήσουν την αναγκαιότητα και βέβαια την ηθική «νομιμότητα» των «επιστολικών» ψήφων ...Στην πρώτη περίπτωση το ζητούμενο ήταν τα απεριόριστα χρήματα που θα λάμβαναν οι «εκλεκτοί» τους και στη δεύτερη θα ήταν οι απεριόριστες ψήφοι που θα λάμβανε ο «εκλεκτός» τους. Ο ιός καί στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε ως «άλλοθι». Στην πρώτη περίπτωση ήταν το «άλλοθι» πως δήθεν ΒΟΗΘΟΥΝ και αποζημιώνουν εκατομμύρια εργαζομένων Αμερικανών με «ψίχουλα» κρατικών χρημάτων, για να μπορέσουν οι ίδιοι να στείλουν στις «τσέπες» των Εβραίων κερδοσκόπων δισεκατομμύρια δολάρια κρατικού χρήματος. Στη δεύτερη περίπτωση ήταν επίσης το «άλλοθι» πως δήθεν βοηθούν και διευκολύνουν εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών ν’ ασκήσουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ το εκλογικό τους δικαίωμα, για να μπορέσουν οι ίδιοι να στείλουν ανεξέλεγκτα στις κάλπες εκατομμύρια ψεύτικων ψήφων...

...Σε αυτές τις επιστολικές «τηλεψήφους» βρίσκεται η νοθεία στο πρακτικό επίπεδο ...Πρέπει τον Μπάιντεν να τον έχουν ψηφίσει νεκροί και δένδρα σε ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια. Όπως δικαιολογούσαν τα δισεκατομμύρια που έφευγαν από τη FED προς τους τοκογλύφους, λόγω των εκτάκτων συνθηκών οι οποίες προέκυψαν εξαιτίας τού Κορονοϊού, έτσι δικαιολογούσαν και τα κοντέινερ των ψήφων, τα οποία για τους ίδιους λόγους έφταναν για καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα. Αυτός είναι κι ο λόγος τής τρομολαγνείας τους. Αυτός είναι ο λόγος που «λατρεύουν» τον ιό, αγωνιώντας δήθεν για την «υγεία» τού αμερικανικού λαού. 

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδοτούν οργανωμένες προσπάθειες μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ξαφνικά άρχισαν ν’ ανησυχούν για την επιβίωση των ηλικιωμένων. Με όλη αυτήν την τρομοκρατική εκστρατεία - με τους δήθεν χιλιάδες νεκρούς - ήθελαν να πείσουν τον λαό ότι ενδιαφέρονταν γι’ αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο τον ανάγκαζαν να κάθεται σπίτι του με το γενικό lockdown. Ήθελαν να τον πείσουν ότι θα κινδύνευε εάν πήγαινε ο ίδιος αυτοπροσώπως να ψηφήσει ...Τον ήθελαν τρομοκρατημένο σπίτι του ...Δεν τον ήθελαν ούτε καν να στέκεται κοντά στα εκλογικά κέντρα ως μάρτυρα. Για να είναι όμως σίγουροι ότι θα καθόταν ο λαός στο σπίτι του, έπρεπε να είναι σίγουροι ότι θα υπήρχε έξω ένας πραγματικός εχθρός-φόβητρο. Αυτός ήταν κι ο λόγος που μαζί με τον τρομοκράτη «ιό» αμόλησαν στους δρόμους των ΗΠΑ και τις «ακρίδες» τής τρομοκρατίας.

Μέρος αυτού του σχεδιασμού ήταν όλα τα «περίεργα» που βλέπαμε στις ΗΠΑ. Παραμονές των εκλογών, και στους δρόμους των ΗΠΑ κυριαρχούσε μια πρωτοφανούς έντασης βία και τρομοκρατία. Όσοι δεν έμεναν στα σπίτια τους εξαιτίας του ιού, θα έμεναν εξαιτίας του φόβου που προκαλούσαν οι «αγέλες» των πληρωμένων αλητών, οι οποίοι παρίσταναν τους Antifa και τους BLM. Γιατί το επεδίωκαν αυτό; Γιατί γνώριζαν ότι οι πολίτες, οι οποίοι καταστρέφονταν οικονομικά λόγω του lockdown, αργά ή γρήγορα θα αγανακτούσαν και θα έβγαιναν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεων και δεκάδες εκατομμύρια ανέργων προκάλεσε το lockdown. Οι Εβραίοι φοβούνταν πως ήταν θέμα χρόνου να βγουν όλοι αυτοί στους δρόμους ...όπως συνέβη και στην Ευρώπη. Πριν λοιπόν όλοι αυτοί βγουν από τα σπίτια τους για να διαδηλώσουν, πλήρωσαν βίαιους αντιδιαδηλωτές, οι οποίοι θα λειτουργούσαν αποθαρρυντικά ...Τους ίδιους αντιδιαδηλωτές, τους οποίους πλήρωσαν οι ίδιοι άνθρωποι, για να διαλύσουν στην Ελλάδα τους «Αγανακτισμένους», οι οποίοι αντιδρούσαν στη λεηλασία τής χώρας από τους Εβραίους τοκογλύφους. 


Αυτό, το οποίο έκαναν κάποτε στη μικρή Ελλάδα, το αποτόλμησαν στις μεγάλες ΗΠΑ ...Δεν χρειάζεται να ψάξει κάποιος πολύ, για να το καταλάβει ...Και σ’ αυτήν την περίπτωση έχουμε συμμετοχή των ίδιων εβραϊκών κέντρων. Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι η Open Society του Εβραίου Σόρος είναι αυτήν, η οποία χρηματοδοτεί τις βίαιες αυτές οργανώσεις ...Όχι μόνον στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο. Απλά τώρα ήταν η πρώτη φορά που το αληταριό τόλμησε να κάνει την εμφάνισή του στην «αυλή» των «Πλανηταρχών». Αυτοί χρηματοδότησαν τους Antifa και τους BLM να βγουν στους δρόμους και με τη βία τους να κλείσουν στα σπίτια τους τούς Αμερικανούς πολίτες. Κοντά σ’ αυτούς και όλες οι δήθεν κομμουνιστικές οργανώσεις, οι οποίες είναι καθαρά ιδιοκτησίες και όργανα των Εβραίων. Όλος ο πληρωμένος «θίασος» των «ροζ» επαναστάσεων βγήκε στους δρόμους των ΗΠΑ ...Από τους φονιάδες των ΜΚΟ και τους δήθεν «επαναστάτες» κομμουνιστές μέχρι τις τρελές «αδερφές» των Gay Parade. 


Όμως, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, αυτή η κατάσταση κοινωνικού «εγκλεισμού», η οποία τους βόλευε στην προεκλογική περίοδο των ΗΠΑ, δεν μπορούσε να επιβληθεί μόνον στις ΗΠΑ ...Αναγκαστικά θα έπρεπε να γενικευτεί. Δεν θα ήταν πειστικό να υπάρχει γενικό lockdown μόνον μέσα στις ΗΠΑ, γιατί μόνον εκεί τους ενδιέφερε να υπάρχει τέτοιος. Ποιος θα πειθόταν ότι μόνον οι Αμερικανοί - και κανένας άλλος λαός - κινδύνευαν από τον ιό και άρα θα έπρεπε να καθίσουν στα σπίτια τους; Δεν μπορούσαν να το επιδιώξουν αυτό, επειδή μόνον οι Αμερικανοί ήταν ο στόχος τους ...Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έτσι, αναγκαστικά μπήκαν ΟΛΟΙ οι λαοί μέσα στα σπίτια τους ...Αποκλείστηκαν στα σπίτια τους όχι μία, αλλά δύο φορές. Δύο φορές έγινε αυτό, γιατί δύο ήταν και τα διαφορετικά πράγματα για τα οποία έπρεπε να παγιδευτούν οι Αμερικανοί. Αναγκαστικά λοιπόν μαζί με τους Αμερικανούς έβαλαν «μέσα» δύο φορές και όλους τους υπόλοιπους λαούς. Λογικό είναι αυτό. Ο παγκόσμιος ρόλος τού αμερικανικού κράτους ήταν φυσικό να επηρεάσει και ολόκληρο τον Πλανήτη. Εφόσον θα χρησιμοποιούσαν μέσα στις ΗΠΑ έναν τρομοκράτη «ιό», για να ελέγξουν τον αμερικανικό λαό, έπρεπε ο «ιός» να μπορεί ν’ ακολουθεί τον σχεδιασμό τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.

Αυτό και έγινε. Εφόσον με τον «ιό» επεδίωκαν δύο μεγάλους στόχους, δύο θα έπρεπε να είναι και τα χρήσιμα «κύματα» της πανδημίας. Με το πρώτο «κύμα» τής πανδημίας λήστεψαν τους Αμερικανούς στο Χρηματιστήριο. Με το δεύτερο θα επιχειρούσαν να «κλέψουν» την εξουσία και άρα να κάνουν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Γι’ αυτόν τον λόγο γνώριζαν εκ των προτέρων όχι μόνον το αναπόφευκτο του δευτέρου «κύματος» της πανδημίας, αλλά και το πότε ακριβώς θα εμφανιστεί αυτό. Γνώριζαν πότε θα γίνει, γιατί γνώριζαν πότε θα το είχαν ανάγκη ...Γνώριζαν πότε ήταν οι εκλογές στις ΗΠΑ και άρα πότε θα το δρομολογούσαν οι ίδιοι ...Μαζί μ’ αυτούς γνώριζαν και όλοι οι Νεοταξίτες ηγέτες ότι θα υπάρξει ένα τέτοιο δεύτερο «κύμα» πανδημίας, προκειμένου να προετοιμάσουν τους λαούς τους. Στην κυριολεξία έβαλαν έναν ολόκληρο Πλανήτη να κάνει το «καρναβάλι» - βάζοντας μάσκα - , για να μπορέσουν να κάνουν τη «ληστεία» των Αμερικανών τόσο σε χρήματα όσο και σε εξουσία.

Μετά το έγκλημα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, για να «αιφνιδιάσουν» τον αμερικανικό λαό και να δημιουργήσουν τετελεσμένα σ’ ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών. Τα δικά τους ΜΜΕ ανακήρυξαν νικητή των εκλογών τον Μπάιντεν πριν καν κλείσουν καλά-καλά τα εκλογικά κέντρα. Σ’ αυτήν την αιφνιδιαστική τακτική χρησιμοποίησαν και όλα τα εξωτερικά «μέσα» που διέθεταν ...Κράτη και ηγεσίες που έλεγχαν. Δεν είναι τυχαίο που το πρώτο μεγάλο κράτος, το οποίο «αναγνώρισε» τη «νίκη» Μπάιντεν ήταν το κράτος-υποχείριο των Σιωνιστών ...Η Γερμανία ήταν αυτή, η οποία πρώτη έσπευσε να συγχαρεί τον αυθαίρετο «νικητή», πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα ...Η Γερμανία η οποία, όπως εκ των υστέρων μάθαμε, εμπλέκεται άμεσα ακόμα και στην υπόθεση της νοθείας των αμερικανικών εκλογών !!!...



...Η Γερμανία ήταν αυτή, η οποία στη συνέχεια ενεργοποίησε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, που είναι του «χεριού» της ...Αυτή είναι που ενεργοποίησε όλα τα κατά τόπους πολιτικά «ρετάλια» τύπου «νεοταξιτών» Μητσοτάκη, «κομμουνιστών» Τσίπρα κλπ., προκειμένου να δώσουν μια ψευδονομιμοποίηση και βέβαια «στήριξη» στους παγκόσμιους Συνωμότες ...Ήταν όμως μόνον αυτοί που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να σπρώξουν τον Τραμπ στην «παραίτηση» από κάθε αντίδραση; ...Όχι βέβαια ...Ο «εχθρός» τού Τραμπ ήταν και μέσα στο ίδιο του το σπίτι ...Ακόμα δεν είχε καν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων και ο Εβραίος γαμπρός του, Κούσνερ - ο οποίος θεωρητικά θιγόταν και ο ίδιος από την ήττα τού πεθερού του - προσπαθούσε να τον πείσει να βγει και ν’ αναγνωρίσει την ήττα του ...πριν καν η Γερουσία ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα...

...Αποτελέσματα, τα οποία θα ρίξουν «αυλαία» στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, το οποίο θα παραδώσει την εξουσία των ΗΠΑ - και άρα την ηγεσία τής παγκόσμιας Νέας Τάξης - στα «χέρια» των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ...«Αυλαία», την οποία θέλουν να κλείσουν όπως-όπως, γιατί όσο μένει ανοικτή επικρέμεται πάνω τους η απειλή τής τιμωρίας για το πρωτοφανές αυτό έγκλημά τους. Εννοείται βέβαια ότι δεν θα υπάρξει τρίτο «κύμα» πανδημίας. Δεν το χρειάζονται πλέον, γιατί δεν έχουν έναν ανάλογο στόχο και πλέον αυτό μόνον ζημιώνει και τους ίδιους.

Επειδή βέβαια είναι «καλοί» άνθρωποι - και ως γνωστόν οι Εβραίοι δεν δίνουν δωρεάν ούτε την «αρρώστια» τους - , μόνοι τους θα λύσουν - με το αζημίωτο - το πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν ...Αλίμονο! ...Δεν θα είχαν το δικό τους εμβόλιο για τον δικό τους ιό; ...Θα άφηναν άλλους να κονομήσουν από το δικό τους «κόλπο»; ...Δικά τους λοιπόν είναι και τα «καλύτερα» εμβόλια, που «άγνωστο» πότε και πώς έκαναν τις έρευνές τους και μελέτησαν επακριβώς την αποτελεσματικότητά τους ...Η δική τους Phizer του Εβραίου Μπουρλά μαζί με την επίσης δική τους Moderna του Εβραίου Ζακς είναι αυτοί, οι οποίοι πρώτοι έκλεισαν τα χρυσοφόρα συμβόλαια με ΗΠΑ και Ε.Ε. ...Δισεκατομμύρια δόσεων με μέσο κόστος αγοράς για τους λαούς τα 50 ευρώ για την κάθε δόση ...Ένα καλό «εφάπαξ» για τους συνωμότες.

Υπάρχει έστω και μία περίπτωση όλα αυτά να είναι τυχαία; ...Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι ισχυροί Εβραίοι των ΗΠΑ είναι «μπλεγμένοι» στην ίδια εγκληματική απάτη υπέρ του δικού τους κόμματος και εις βάρος ολόκληρου του Πλανήτη; ...Πόσο τυχαίο είναι ότι εν μέσω πανδημίας σώθηκαν οι Εβραίοι κερδοσκόποι, οι οποίοι κινδύνευαν να εγκλωβιστούν στο Χρηματιστήριο; ...Πόσο τυχαίο είναι ότι οι «διασωθέντες» πανίσχυροι Εβραίοι οπαδοί τής Νέας Τάξης βρίσκονται στην ίδια «βάρκα»; ...Πόσες είναι οι πιθανότητες να είναι όλα αυτά συμπτώσεις; ...Όλη αυτή η εμπλοκή των Εβραίων στις αμερικανικές εκλογές, η οποία για τους λόγους που περιγράψαμε έγινε παγκόσμια τρομοκρατική «εκστρατεία» τής πανδημίας, δεν πρέπει να διερευνηθεί; ...Στις ΗΠΑ έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, και σχεδόν ΟΛΕΣ οι εθνικές οικονομίες του Πλανήτη καταστράφηκαν ...Δεν πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αν υπήρχε κάποιος «δάκτυλος» πίσω από αυτά τα πρωτόγνωρα και καταστροφικά γεγονότα;

Ποιες είναι οι ποινές, οι οποίες προβλέπονται από το Αμερικανικό Σύνταγμα γι’ αυτούς, οι οποίοι επιχειρούν αυτό το έγκλημα κατά τού αμερικανικού λαού και της Δημοκρατίας; Αν αποδειχθεί ότι η πανδημία δρομολογήθηκε από τους Εβραίους, για να κλέψουν την εξουσία στις ΗΠΑ, τι σημαίνει αυτή η απόδειξη για όλους εκείνους τους λαούς και τα κράτη, των οποίων οι οικονομίες καταστράφηκαν, εξαιτίας τής τεχνητής αυτής πανδημίας; Αν, δηλαδή, εξαιτίας του αμερικανικού στόχου των Εβραίων, υπέστη ζημιά επιπέδου πολέμου η Ιταλία, για παράδειγμα, ποιος θα τιμωρηθεί; Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα, γιατί κλείνουν όλοι οι «δρόμοι» διαφυγής για τους συνωμότες. Αν οι Εβραίοι των ΗΠΑ κινδυνεύουν με την κατηγορία τής συνωμοσίας για ανατροπή τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος, μαζί μ’ αυτούς κινδυνεύουν και όλες οι κοινότητες των Εβραίων τής διασποράς για βέβαιη συμμετοχή τους σε Προδοσία εις βάρος των κρατών που τους φιλοξενούν.

Μιλάμε, δηλαδή, για πολύ μεγάλα ρίσκα, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το «φάσμα» τής εβραϊκής διασποράς. Εδώ ισχύει βέβαια το γνωστό: Όποιος ρισκάρει ΠΟΛΛΑ, κινδυνεύει να χάσει και ΠΟΛΛΑ. Στην περίπτωσή μας οι Εβραίοι τα ρίσκαραν ΟΛΑ και τώρα κινδυνεύουν να τα χάσουν ΟΛΑ ...Πήγαν για «μαλλί» και δεν θα βγουν απλά «κουρεμένοι», αλλά «γδαρμένοι». Έκλεισαν όλους τους ανθρώπους στα σπίτια τους - μεταξύ αυτών και τους Ισραηλίτες, οι οποίοι συγκαταλέγονται στα θύματά τους - και τώρα απλά απέκτησαν σίγουρους «τηλεθεατές» γι’ αυτά που τους περιμένουν.

 Για να ολοκληρώσουμε αυτό το κείμενο, θα τα πούμε ΟΛΑ με λίγες απλές ελληνικές λέξεις: ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στις ΗΠΑ, σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ γι’ αυτούς που το επιχειρούν ...ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλες τις χώρες, σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ γι’ αυτούς που την επιχειρούν. Δυστυχώς γι’ αυτούς η «περιπέτεια»-Αμερική, η οποία θα τους έδινε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, θα γυρίσει σε ζημιά ...Σε πολύ μεγάλη ζημιά, και δεν ξέρουν αν θα προλάβουν να σωθούν ...Βρίσκονται πολύ μακριά από το Ισραήλ τής «Επαγγελίας» και ο Ατλαντικός είναι πολύ μεγάλος για να τον διαβούν καταδιωκόμενοι ...Μωυσής αυτήν τη φορά δεν υπάρχει, και ο «Φαραώ» αναμένεται να είναι πιο θυμωμένος και πιο δυνατός από ποτέ !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου