Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση: Κικίλιας / Κοντοζαμάνης διαχειρίζονται καλύτερα την πανδημία από Ξανθό / Πολάκη

Εμπιστοσύνη στο δίδυμο Κικίλια – Κοντοζαμάνη δείχνουν οι πολίτες, σε μεγάλη πλειοψηφία για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνουν οι πολίτες, όπως αποτυπώθηκε στη δημοσκόπηση Νοεμβρίου που διενήργησε η Interview.

Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την υγειονομική κρίση, το 58,4%, δηλαδή περίπου 6 στους 10 ερωτηθέντες, απάντησαν το δίδυμο «Κικίλιας/Κοντοζαμάνης». Μάλιστα, μόλις το 10,9% προτιμά τους προκατόχους τους Ανδρέα Ξανθό / Παύλο Πολάκη, που μάλλον δεν κερδίζουν ούτε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.


«Κανένας» απαντά το 27,4%, ενώ μόλις 3,3% απαντά «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

Η δημοσκόπηση έγινε σε 1.005 άτομα σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά και διαδικτυακά, τον Νοέμβριο του 2020.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου