Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Σύροι λαθροπρόσφυγες πίσω από τη δολοφονία επιχειρηματία στην Χαλκίδα

Ακόμα ένας Έλληνας πολίτης θυσιάστηκε κατά τα φαινόμενα στον βωμό της… πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που κάποιοι “προοδευτικοί” επιθυμούν να μετατρέψουν τη χώρα με το ζόρι. Πιο συγκεκριμένα, δυο αλλοδαποί θεωρούνται σύμφωνα με την Αστυνομία της Χαλκίδας ως οι δράστες της δολοφονίας του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Τ. σύμφωνα με τα αποτυπώματα και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος όπου και βρέθηκε δολοφονημένος....

Οι αλλοδαποί δράστες προκάλεσαν ασφυξία στον άτυχο επιχειρηματία, αφού πρώτα τον είχαν δέσει γυμνό σε μια καρέκλα, πιθανότατα για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Τελικά οι δράστες, άρπαξαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι και άγνωστο αριθμό κοσμημάτων. Στη συνέχεια οι δύο αλλοδαποί, διέφυγαν με το αυτοκίνητο μάρκας Smart του θύματος, το οποίο εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Από τα αποτυπώματα στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και στο αυτοκίνητο, προέκυψαν τα στοιχεία των δυο δολοφόνων, οι οποίοι είχαν έρθει παράνομα στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους δύο αλλοδαπούς είχε συλληφθεί το Μάιο του 2019 σε περιοχή της Αττικής για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος οι δύο αλλοδαποί είναι Σύροι πρόσφυγες.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου