Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Παπαδημούλης: Ντροπή η άρση ασυλίας της Αδαμοπούλου για τις καταγγελίες της κατά αστυνομικών

 

Με ένα tweet του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε την άρση ασυλίας της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αγγελικής Αδαμοπούλου.

  Ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατέκρινε την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας της βουλευτή από τη ΝΔ και την Ελληνική Λύση επειδή είπε τη γνώμη της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η ΝΔ με την «Ελληνική Λύση» υπερψήφισαν την άρση ασυλίας της βουλευτή του

ΜΕΡΑ25 Αγ. Αδαμοπούλου. Γιατί από το βήμα της Βουλής είπε την γνώμη της!Πως υπάρχουν αστυνομικοί που φορούν κουκούλες κ ρίχνουν μολότοφ για να διαλύσουν τις διαδηλώσεις. Απόφαση- ντροπή για το Κοινοβούλιο!

 Σύμφωνα, πάντως, με το άρθρο 61 του Συντάγματος, ένας βουλευτής μπορεί να διωχθεί για συκοφαντική δυσφήμηση, κατά το νόμο, ύστερα από άδεια της Βουλής. 

 

 Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΜέΡΑ25 είχε υποστηρίξει το καλοκαίρι, από βήματος της Βουλής πως συχνά οι "μπαχαλάκηδες" είναι η ίδια η αστυνομία που ρίχνουν μολότοφ για να διαλύσουν μία διαδήλωση.

  Μετά από αυτές τις δηλώσεις της κυρίας Αδαμοπούλου, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να υπερψηφίσει, με τις ψήφους της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης, την καταρχήν άρση ασυλίας της βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου