Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Λένιν: Ο μεγαλύτερος δωσίλογος των Γερμανών

  Όπως στη Ρωσία έτσι και στην Ελλάδα ο λαός υπέφερε από το δωσιλογισμό των κομμουνιστών. Σε ό,τι αφορά το συμμοριτοπόλεμο, οι δωσίλογοι κομμουνιστές συνεργάστηκαν με

τους εισβολείς (η πλειοψηφία των συμμοριτών ήταν αλλοδαποί και οι περισσότεροι από τους Έλληνες είχαν στρατολογηθεί βιαίως) που είχαν ως στόχο ν' αποκόψουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της κατοχής πολεμούσαν ενάντια σε όλες τις αντιστασιακές οργανώσεις, κραύγαζαν ότι "Ελλάδα είναι μόνο μέχρι τον Όλυμπο" και προέβησαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας αφού δε δίστασαν να βιάσουν, να βασανίσουν και να δολοφονήσουν μέχρι και μικρά παιδιά. http://s32.postimg.org/kocshwrdh/para... http://s32.postimg.org/u72agidsl/http... http://s32.postimg.org/lynht1fmd/cats... Ο πόλεμος δεν ήταν εμφύλιος όπως πιστεύουν κάποιοι λανθασμένα, ήταν συμμοριτοπόλεμος ακριβώς επειδή εμείς οι Έλληνες Πατριώτες μαχόμασταν για να προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος απέναντι στους εισβολείς και τους κομμουνιστές συνεργάτες τους. Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών στον ΟΗΕ (23/5/1947) ανέφερε: «Επί τη βάσει των γεγονότων, τα οποία διεπίστωσεν η ιδία η Επιτροπή, κατέληξεν εις το συμπέρασμα, ότι η Γιουγκοσλαβία και εις μικροτέραν έκτασιν αι Αλβανία και Βουλγαρία υποστηρίζουν τον συμμοριακόν πόλεμον εν Ελλάδι. Οι βόρειοι γείτονες της Ελλάδος επιχειρούν να δημιουργήσουν και να υποδαυλίσουν αυτονομιστικήν κίνησιν εν Μακεδονία με σκοπόν την τελικήν απόσπασιν της Μακεδονίας από την Ελλάδα…». Δηλαδή προδότες όχι μόνο με τη βούλα του ΟΗΕ, αλλά και με δική τους, αφού στην 5η ολομέλεια του κκε οι δωσίλογοι κομμουνιστές παραδέχτηκαν ότι μάχονταν για τον διαμελισμό της Ελλάδος.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους κάτι ας αρχίσει να διαφαίνεται με ψυχραιμία για αυτή τη κατάμαυρη σελίδα της ιστορίας
    Και για να αναθαρεψουν οι ιστορικοί ερευνητές σε αυτό το ζήτημα ας αναρωτηθούμε έτσι απλά
    Είναι δυνατόν να είχε αναπτυχθεί στην Ελλάδα διεθνιστικο κίνημα που να εσυνάδειε με τον εθνικισμό των Βουλγάρων των Σκοπιανών και των Αλβανών;
    Καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή