Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Πολυτεχνείο: «Μπλόκο» στον Βαρουφάκη στην αμερικανική πρεσβεία😂😂😂Τώρα κάνει τον αριστερό

Μαζί με τους βουλευτές του έκανε πορεία στο Πολυτεχνείο και στην αμερικανική πρεσβεία - «Παραβιάζετε το Σύνταγμα, σταματώντας βουλευτές», έλεγε στους αστυνομικούς ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 που έκανε και καθιστική διαμαρτυρία, ενώ ως υπουργός Οικονομικών φωτογραφιζόταν σε ιλουστρασιόν περιοδικά με φόντο την Ακρόπολη

Ως υπουργός Οικονομικών φωτογραφιζόταν για το Paris Match αγκαλιά με τη σύζυγό του Δανάη με φόντο την Ακρόπολη. Σήμερα, ως επικεφαλής του ΜεΡΑ25 και «αριστερός» έκανε παρά τις απαγορεύσεις για λόγους δημόσιας υγείας πορεία στο Πολυτεχνείο και ακολούθως στην αμερικανική πρεσβεία, μαζί με τους βουλευτές του. Μάλιστα, όταν αντιμετώπισε το αστυνομικό μπλόκο στη Β. Σοφίας, προχώρησε και σε καθιστική διαμαρτυρία, επικαλούμενος μάλιστα, το Σύνταγμα. Κι όμως, χθες, ήταν το Συμβούλιο της Επικρατείας που απέρριψε το δικό του αίτημα, κρίνοντας ουσιαστικά νόμιμη την απαγόρευση των συναθροίσεων, για λόγους δημόσιας υγείας, αφού η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε έξαρση.

Από το Πολυτεχνείο ξεκίνησε το μεσημέρι η πορεία αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25 προς την αμερικανική πρεσβεία.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από έξι βουλευτές του κόμματός του.


Λίγο πριν το Μέγαρο Μουσικής, η αστυνομία τους σταμάτησε, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

«Παραβιάζετε το Σύνταγμα, σταματώντας βουλευτές», έλεγε στους αστυνομικούς ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, δείχνοντας την βουλευτική του ταυτότητα.



Οι βουλευτές του κόμματος παρέμειναν μπροστά από τους αστυνομικούς κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα» και «Αγώνας διαρκής για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια οι βουλευτές έκαναν καθιστική διαμαρτυρία.





«Είμαστε εδώ στηρίζοντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φιμώνονται αυτήν την στιγμή από μία κυβέρνηση που δεν τους ενισχύει, τους δάσκαλους και τους μαθητές που είναι παρατημένοι στα σχολειά από μια κυβέρνηση που δεν έχει πάρει τα μέτρα εναντίον της πανδημίας. Για όλους αυτούς που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους σήμερα και το μόνο που έχουν να περιμένουν, μετά το τέλος της πανδημίας, που ευχόμαστε όλοι να έρθει γρήγορα, είναι ο πλειστηριασμός του σπιτιού και του μαγαζιού τους. Για εργαζόμενους, άνεργους, ανθρώπους που αυτήν την στιγμή υποφέρουν, την ώρα που η ολιγαρχία ακονίζει τα μαχαίρια και τα πιρούνια της», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιάνης Βαρουφάκης.



Βασίλης Γούλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου