Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ο ΚΟΡΠΙΤΗΣ Καρανίκας μιλά για «χούντα» στο twitter και προαναγγέλλει κοινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-Μέρα 25 για το Πολυτεχνείο

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα επικρίνει την απαγόρευση συγκεντρώσεων ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, αλλά οι χρήστες του Τwiter του θυμίζουν την αντίστοιχη απόφαση που είχε λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ίδιος ήταν στο Μαξίμου

Σε ένα πυρακτωμένο πολιτικά σκηνικό, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνειου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να πέφτει σε αντιφάσεις, έρχεται μια ακόμη εμπρηστική ανάρτηση από τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα.
Όμως ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, υφίσταται την κριτική και την απαξίωση των άλλων χρηστών του Τwitter, οι οποίοι του θυμίζουν τα αντίστοιχα μέτρα που είχε λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα: «Νικολάκη -απαντά χρήστης του twitter-αυτή την απαγόρευση συγκεντρώσεων ποιος την υπέγραψε το 2016, μιας κ ήσουν στο Μαξίμου ίσως μπορέσεις να θυμηθείς καλύτερα...»

Χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τη δεδομένη χρονική συγκυρία με τα χιλιάδες ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού και τις συστάσεις των λοιμωξιολογίων για αποφυγή μετακινήσεων με σκοπό τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, ο Καρανίκας προχωρά σε προκλητική ανάρτηση στο Twitter.

Συγκρίνει την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, που έχει σκοπό να προλάβει τις εικόνες συγχρωτισμού, με... τη χούντα, κατά την οποία επιτρεπόταν συνάθροιση μέχρι πέντε άτομα.

Μάλιστα, δίνει πιο δραματικό τόνο στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις 17 Νοεμβρίου αφού όπvw ισχυρίζεται τώρα θα μπορούν μέχρι τέσσερα άτομα να συγκεντρώνονται, ενώ επί χούντας μπορούσαν πέντε.

Με... επαναστατική, δε, διάθεση μιλά για ανελευθερία από μέρους Μητσοτάκη...

Επιλέγει να οδηγεί στη λήθη την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ, επί κυβερνήσεώς του, απαγόρευσε τις συναθροίσεις λόγω της επίσκεψης Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Απαγορεύεται η συνάθροιση 4 ατόμων.Στη χούντα επιτρέπονταν μέχρι 5. Το θεμα δεν είναι η απαγόρευση της πορείας που μπορεί να περιοριστεί με κατάθεση τιμών αλλά η απαγόρευση συνάθροισης σε όλη την χώρα.Είναι ανελευθερία,είναι του #Μητσοτάκη ο φόβος προς τους ανθρώπους #χούντα_ΝΔ
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Νέα ανάρτηση Καρανίκα - Μιλά για κοινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-Μέρα 25 για το Πολυτεχνείο

Κείμενο το οποίο υπογράφουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ 25 ενάντια στην απαγόρευση των συναθροίσεων, που αποφάσισε η αστυνομία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, διακινείται τις τελευταίες ώρες

Το προκλητικό ρεπερτόριο του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται για την ημέρα του Πολυτεχνείου.  Με νέα ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Καρανίκας μιλά για συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ με ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25 όσον αφορά στη συμμετοχή σε πορείες, ενώ κάνει λόγο για παραβίαση του Συντάγματος από την κυβένηση.

Στη νέα ανάρτησή του στο Twitter o Καρανίκας ισχυρίζεται, συγκεκριμένα, ότι όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απομονώνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 


Κείμενο περί υπογραφών ενάντια στην απαγόρευση των συναθροίσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ 25 διακινείται τις τελυταίες ώρες από αριστερά δίκτυα. 

Χωρίς να λαμβάνει υπόψη του, πάντως, τη δεδομένη χρονική συγκυρία με τα χιλιάδες ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού, ο Καρανίκας συνέκρινε, με προηγούμενη ανάρτησή του, την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, που έχει σκοπό να προλάβει τις εικόνες συγχρωτισμού, με... τη χούντα, κατά την οποία επιτρεπόταν συνάθροιση μέχρι πέντε άτομα.

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, υφίσταται την κριτική και την απαξίωση χρηστών του Τwitter, οι οποίοι του θυμίζουν τα αντίστοιχα μέτρα που είχε λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα: «Νικολάκη -απαντά χρήστης του twitter-αυτή την απαγόρευση συγκεντρώσεων ποιος την υπέγραψε το 2016, μιας κ ήσουν στο Μαξίμου ίσως μπορέσεις να θυμηθείς καλύτερα...»

Διαβάστε το κείμενο που προωθεί ο Καρανίκας:

«Καταδικάζουμε την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ηςΝοέμβρη. Η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων σε όλη την χώρα και για τέσσερεις ημέρες, υπό την απειλή υψηλών χρηματικών προστίμων, μας οδηγεί σε άλλες εποχές.

Πρόκειται για μιαν απόφαση βαθιά αντιδημοκρατική αλλά και αντισυνταγματική, όπως επισημαίνει και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αφού πλήττει τον πυρήνα του συνταγματικού δικαιώματος της συνάθροισης (άρθρο 11), επιβάλλοντας συνολική ανεπίτρεπτη αναστολή της ελευθερίας συνάθροισης και όχι απλά έναν ορισμένο τοπικό περιορισμό. Όμως, τέτοιου είδους γενική απαγόρευση επιβάλλεται μόνο σε συνθήκες κατάστασης πολιορκίας (άρθρο 48 του Συντάγματος), και υπό αυστηρά περιορισμένες και οριοθετημένες προϋποθέσεις.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί από λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Άλλωστε, οι φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος έχουν αποδείξει στην πράξη ότι κινητοποιούνται λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Δεν καλύπτεται ούτε καν από τον αντιδραστικό νόμο για τις διαδηλώσεις, ο οποίος ρητά εξαιρεί τις συγκεντρώσεις για τις επετείους της Πρωτομαγιάς και της 17ης Νοέμβρη από τη γνωστοποίηση, την απαγόρευση ή τον περιορισμό τους. Τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι λαϊκές ελευθερίες αποτελούν κατάκτηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Ακόμα και τώρα, πρέπει να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου