Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Γαϊτάνης για ΣΥΡΙΖΑ: Το μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την πανδημία για μικροπολιτική

Το μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την πανδημία για μικροπολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την πανδημία για μικροπολιτικούς λόγους», επισήμανε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε στη Βουλή τις 17 πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό.

Μιλώντας στο ACTION 24 ο Tάσος Γαϊτάνης σημείωσε ότι η κυβέρνηση, λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας της μετάλλαξης "Ο", ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες μέτρα για την αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων. Υποστήριξε όμως ότι η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, οδήγησε στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής, με θέμα το χρόνο εφαρμογής των νέων μέτρων.

Το γεγονός αυτό, σχολίασε, δεν δείχνει αδράνεια αλλά αντιθέτως

δείχνει ότι υπάρχει επιτήρηση της δυναμικής της πανδημίας εκ μέρους της κυβέρνησης. Πρόσθεσε επίσης πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει δύο χρόνια τώρα, ότι δεν διστάζει να πάρει αποφάσεις για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, ανεξάρτητα του πολιτικού κόστους. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι πάντοτε η υγεία των πολιτών και γίνεται προσπάθεια να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ υγείας, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την κριτική που ασκείται από το ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της κρίσης, ο T. Γαϊτάνης διερωτήθηκε τον λόγο που τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε στη Βουλή τις 17 πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό. Τόνισε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την πανδημία για μικροπολιτικούς λόγους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου