Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θεωρεί ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν δολοφόνοι.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θεωρεί ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν δολοφόνοι.

Βέβαια, όταν ψήφιζε το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, τότε δεν υπήρχαν δολοφόνοι.
Οι δολοφόνοι υπήρξαν μόνο πριν από το 2015 και μετά το 2019.
Φυσικά, δεν υπήρχαν δολοφόνοι στη Βουλή ούτε όταν έχαναν τη ζωή τους 100 άνθρωποι στο Μάτι. Θυμάσαι Παναγιώτη; Τότε που πνίγονταν άνθρωποι στη θάλασσα και το λιμενικό, που εσύ διοικούσες, έκανε ένα 3ωρο να εμφανιστεί.
Ευθύνες, Παναγιώτη, πολιτικές δικές σου και επιχειρησιακές του λιμενικού, που - σε αντίθεση με της πυροσβεστικής - κανείς δεν αναζήτησε.
Στο απυρόβλητο ο Παναγιώτης!
Για αυτό, Παναγιώτη, ξεσκόνισε λίγο την επιλεκτική σου μνήμη, αναμετρήσου με τις δικές σου τύψεις (αν ξέρεις τι σημαίνει ενσυναίσθηση) και μετά μίλα για δολοφόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου