Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!

 
21/12/1944. Η Φριχτή Δολοφονία της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ από την ΟΠΛΑ!
΄Ηταν ένα από τα 6.500 Επώνυμα και Ανώνυμα Θύματα των Κομμουνιστών τον Κόκκινο Δεκέμβρη του 1944.
Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!
Η πολιτική κατευνασμού προς τους κομμουνιστές της Ελλάδος, και λήθης των γεγονότων της δεκαετίας 1940-49 που ακολούθησε το κράτος και η πλειοψηφία των δημοκρατικών Ελλήνων για 70 χρόνια δεν βρήκε ανταπόκριση από την Αριστερά.
Αντίθετα, οδήγησε στην καθιέρωση μια ψευδεπίγραφης ιστορίας για την περίοδο 1940-49! Οι κομμουνιστές της Ελλάδος είναι πραγματικά αδιόρθωτοι με την κυκλοφορία ψευδολογιών ως γεγονότων και στην παρουσίασή τους ως Ιστορίας.
Στη διάρκεια της Στάσης των Δεκεμβριανών του 1944, στην Αττική το ΕΑΜ/ΚΚΕ δια του ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ δολοφόνησε ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ –ακόμη και με τσεκούρια!! - χιλιάδες αθώοους ανθρώπους. Μεταξύ αυτώ και περίπου 6.500 ἄμαχους, οἱ ὁποῖοι συνελήφθησαν βάσει καταστάσεων τῶν τοπικῶν ἡγετῶν τοῦ ΕΑΜ/ΚΚΕ. Πολλούς του έριχναν σε ξεροπήγαδα, τακτική που είχαν αρχίσει να εφαρμόζουν στην Πελοπόννησο από το 1943.
Μεταξύ των πολλών αθώων, τραγική είναι και η περίπτωση της απάνθρωπης δολοφονίας της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη. Το ΚΚΕ δεν παραδέχθηκε ποτέ καθαρά την ευθύνη,παρά το ότι εκτέλεσε τους φυσικούς αυτουργούς της βάρβαρης δολοφονίας, ίσως εν τάχει για να μην μπορούν να αναφέρουν ποιοί έδωσαν την εντολή.
Ο Ριζοσπάστης της 21/12/2017στην Ιστορική στήλη «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ», υποστηρίζει ότι η Παπαδάκη δολοφονήθκε με εντολή των «βρετανικών μυστικών υπηρεσιών» Δεν υπάρχει σωτηρία με τους κομμουνιστές της Ελλάδος. Γράφουν τη δική τους Ιστορία!
Γράφει ο Ριζοσπάστης:«Οι βρετανικές δυνάμεις προωθούν συστηματικά τις θέσεις τους στην Αθήνα και τον Πειραιά. Επιμέρους νίκες, όπως το τσάκισμα της προέλασης μονάδας αποικιακών στρατευμάτων προς τη Δραπετσώνα, δεν ήταν πλέον ικανές να ανατρέψουν τη γενική ροή των πραγμάτων. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται σε βάρος του ΚΚΕ και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ μια από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες της περιόδου. Εκτελέστηκε από μέλη της πολιτοφυλακής Γαλατσίου - Πατησίων η πρωταγωνίστρια του Εθνικού Θεάτρου Ελένη Παπαδάκη, που τότε φιλοξενούσε ο ηθοποιός και στέλεχος του ΕΑΜ Καλλιτεχνών Δημήτρης Μυράτ. Αμέσως ο καπετάνιος του Α' ΣΣ του ΕΛΑΣ, Σπ. Κωτσάκης, έδωσε εντολή στον ΕΛΑΣίτη λοχαγό και διαμερισματάρχη Νίκο Ανδρικίδη για τη σύλληψη των υπευθύνων, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενώπιον Ανταρτοδικείου πως ενήργησαν κατ' εντολή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι υπαίτιοι της δολοφονίας καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν δημόσια στην πλατεία Κολιάτσου. ...».
Εκτός των δολοφονιών, μεταύ 20 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου, έπιασαν χιλιάδες αθώους ομήρους –άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και παιδιά- και τους πήγαν πεζοπορία άλλους μέχρι το Λιδωρίκι (τους πιό τυχερούς) και άλλους μέχρι Καρπενήσι, Καρδίτσα, Λάρισα και τον Τύρναβο! Γι αυτό το γεγονός έχουν γραφεί πολλά βιβλία με λεπτομέρειες για τις πορείες των αμάχων, συχνά ξυπόλητων και ημίγυμνων, για τη βία και τις εκτελέσεις καθ οδόν. Σε μιά κουστοδία που ξεκίνησε από την Κηφισιά ήταν και η σύζυγος του Ιωάννη Μεταξά, η κυρία Λέλα Μεταξά. Σε άλλη κουστοδία ομήρων ήταν 15 Βρετανοί αιχμάλωτοι, ξυπόλητοι και ξεγυμνωμένοι,μόνο με τα εσώρουχα!
Δολοφόνοι κατσαπλιαδες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου