Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Εξεταστική για δημοσκοπήσεις-Μαύρος: Ο Τσίπρας μου ζήτησε συγγνώμη την επομένη των εκλογών

 Στη «συγγνώμη» του Αλέξη Τσίπρα την επομένη των εκλογών στάθηκε ο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜRB, Δημήτρης Μαύρος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική. Χωρίς να μιλήσει ανοιχτά για τον Αλ. Τσίπρα αναρωτήθηκε πως γίνεται ενώ μετά τις εκλογές να «δεχθεί μια τεράστια συγγνώμη», οι δημοσκόποι να έχουν μπει ξανά στο στόχαστρο.

 Την ίδια ώρα, όμως, ξεκαθάρισε ότι στην επίμαχη δημοσκόπηση της Opinion Poll δεν υπήρχε όνομα εντολέα, κάτι που όπως είπε είναι παράτυπο και παράλληλα έγινε μισός έλεγχος της δημοσκόπησης, μόνο, δηλαδή, στο κομμάτι της συλλογής στοιχείων και όχι στο κομμάτι της επεξεργασίας και στάθμισής τους.

Επανερχόμενος στα περί στοχοποίησης από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι μολονότι ο συγκεκριμένος χώρος εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις όταν βρίσκεται σε θέση άμυνας το κάνει με πιο έντονο τρόπο! «Αυτό όμως δημιουργεί προβλήματα σε εμάς και στην λειτουργία στα όρια της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε το περιβόητο sms που φέρεται να είχε λάβει από τον Αλ. Τσίπρα μετά τις εκλογές όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία. Χωρίς αυτή τη φορά να πει ότι ο αποστολέας ήταν ο κ. Τσίπρας, σημείωσε:

«Την επομένη εκλογών δέχθηκα μια τεράστια συγγνώμη στο κινητό μου. Τον τιμά αυτό γιατί από την θέση που είχε θα μπορούσε να μην πει τίποτα. Και τον τιμά ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδιωξε από δίπλα του τους συμβούλους που τον παρέσυραν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι μετά από αυτό γιατί εμείς έχουμε ξαναμπεί στο στόχαστρο». Ο Γ. Κεφαλογιάννης επίχειρησε να… εκμαιεύσει το πρόσωπο του αποστολέα αλλά ο κ. Μαύρος το αρνήθηκε: «Μπορώ να μην απαντήσω; Σας είπα ότι ένας σημαίνον άνθρωπος μου έστειλε την συγγνώμη». Μάλιστα, υπενθύμισε ότι μια παλαιότερη ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: Αφιέρωσε δέκα λεπτά κατηγορώντας τις εταιρείες δημοσκοπήσεων με λέξεις που δεν θέλω να τις αναφέρω εδώ. Παρασυρόμενος από ορισμένους συμβούλους που είχε δίπλα του για το ποια είναι τα πραγματικά αποτελέσματα», είπε ενώ επανέλαβε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάψει (και προφανώς ακόμη έχει) συνδρομές με συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Αλέξανδρος Διαμάντης
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου