Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

«Μπράβο Άδωνι!» Τα εύσημα του Κυριάκου Μητσάκη στον Γεωργιάδη

Τα εύσημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, στο πλαίσιο συζήτησης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για τη θετική πορεία που έχει διαγράψει η χώρα μας στον τομέα της οικονομίας, αλλά και την αύξηση των επενδύσεων εν μέσω πανδημίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η Ελλάδα έχει τον 3ο καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε αύξηση του ΑΕΠ κατά 9,3% το πρώτο εννιάμηνο του 2021, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει πως αυτός είναι ο τρίτος καλύτερος ρυθμός ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι αυτή είναι η καλύτερη ανάπτυξη που είχε η Ελλάδα, την τελευταία 10ετία και τόνισε ότι το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων ήταν μεγαλύτερο κατά 7,2% στους πρώτους έξι μήνες.

Τα εύσημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου