Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Σαν χθες το 1944, η Πολιτοφυλακή Πατησίων-Γαλατσίου, με επικεφαλής έναν 23χρονο αλήτη, συνέλαβε και σκότωσε (το πτώμα της βρέθηκε μετα απο μέρες) το "ιερό τέρας" του Εθνικού Θεάτρου, την Ελένη Παπαδάκη.
Συνήργησαν σε αυτό η διαγραφή της από το ΕΑΜοκρατούμενο Σ.Ε.Η. (Σύλλογο Ηθοποιών), από "συναδέλφους" της, με επικεφαλής τον "τα έχω με όλους καλά" Αιμίλιο Βεάκη.
Ο Ζαχαριάδης ΓΓ του ΚΚΕ κατά την συνήθη τακτική των Κομμουνιστών, μετά από χρόνια ζήτησε ..."συγγνώμη" και για να θολώσει τα νερά, πάντα κατά την συνήθη τακτική των Κομμουνιστών, κατηγόρησε τους δικούς του οπλαρχηγούς που προέβησαν σε αυτήν την πράξη ως ..."πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών" !!! (Ο καπετάν-Ορέστης ...πράκτορας"!!!).
Η ιστορία της Παπαδάκη καταδεικνύει τον αθέμιτο ανταγωνισμό, την μισαλλοδοξία, την διχόνοια, την ιντριγκα και τις βυζαντινες ραδιουργίες που υπήρχαν ανάμεσα στους ηθοποιούς, που με όχημα την μη ένταξη της Παπαδάκη στο ΕΑΜ κατά την Κατοχή, την έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα του Ανταρτοδικείου των κατσαπλιάδων που ήθελαν να μας κάνουν Αλβανία ή Ρουμανία, ενώ ο "πατερούλης τους"
Ο Ιωσήφ Στάλιν μας είχε ήδη εκχωρήσει κατά 95% στους Άγγλους στην Γιάλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου