Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

 Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και σιδηρόδρομος

Στα Γκούλαγκ της Σοβιετικής Ένωσης, ο θάνατος ερχόταν από την κακομεταχείριση των φυλακισμένων.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ετοιμάζει στο Ευρωκοινοβούλιο η ”Ομάδα για την Ευρωπαϊκή Μνήμη” που αποτελείται από ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.
Το αστείο είναι ότι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, αλλά και του Σύριζα προσπαθούν να τα καταπνίξουν και να τα μπλοκάρουν όλα αυτά.
Έτσι η "Ομάδα για την Ευρωπαϊκή Μνήμη”
ζητά να διδάσκονται στα Σχολεία της Ευρώπης τα ακόλουθα
* σοβιετικό σύστημα: η πιο βαριά μορφή φασισμού
* κομμουνισμός: ένα ανελεύθερο και φασιστικό καθεστώς
*μαζικές σοβιετικές απελάσεις
*το σύστημα φυλακών Γκουλάγκ
* τα μυριάδες εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων στην Ευρώπη.
Η γενναία και υπέροχη αυτή ομάδα αποτελείται από ευρωβουλευτές προερχόμενους κυρίως από χώρες από τις οποίες η πεντηκονταετής εμπειρία του κομμουνισμού άφησε μόνο στάχτες και καμμένη γη και συγκεκριμένα από Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία.
Αυτή τη στιγμή ο Παπαδημούλης και άλλοι κομμουνιστές Ελληνες (Ελληνόφωνοι μάλλον) Ευρωβουλευτές του ΚΚΕ δουλεύουν πυρετωδώς για να τα σταματήσουν όλα αυτά.
Η Εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ τάσσεται υπέρ της κινήσεως αυτής και μάλιστα διερωτώμεθα αν θα πρέπει να μπουν, εδώ και τώρα, μερικά κεφάλαια ακόμα στο βιβλίο της Γ' Λυκείου τα οποία θα φέρουν τους εξής τίτλους:
* Η φιλοτουρκική και άκρως ανθελληνική δράση των Ελλήνων Κομμουνιστών στη Μικρασιατική Εκστρατεία
* Η επιχειρούμενη ανεξαρτητοποίηση της Ελληνικής Μακεδονίας από το ΚΚΕ στη διάρκεια του μεσοπολέμου
* Ο πραγματικός στόχος του ΕΑΜ όταν έκανε αντίσταση ήταν μετά την αποχώρηση των Γερμανο-ιταλών να κάνει κομμουνιστική την Ελλάδα.
* Γιατί ήταν λάθος η νομιμοποίηση ΚΚΕ εξωτερικού (ΚΚΕ) και ΚΚΕ εσωτερικού (ΣΥΡΙΖΑ) το 1974.
* 2015: Ο Σύριζα επιχειρεί να βγάλει την Ελλάδα από το ΕΥΡΩ και ενδεχομένως και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτά πρέπει να διδάσκονται στη Γ' Λυκείου στα πλαίσια του μαθήματος: Ευρωπαϊκή Ιστορία και Ελληνική Ιστορία των νεωτέρων χρόνων.
Α, για το τι έκανε ο κομμουνισμός στην Ευρώπη, θα αντιγράψουμε ό,τι μας πει η Ομάδα των Ευρωβουλευτων από Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία!!!
Φωτογραφίες από την ζωή των αρνητών του Κομμουνισμού στα Γκουλάγκ. Όλοι τους ήταν φυλακισμένοι και δούλευαν από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου για λίγο ψωμάκι και λίγο βρώμικο νερό. Οι περισσότεροι αρρώσταιναν και πέθαιναν από το κρύο και τις κακουχίες. Πολλοί κρατούμενοι στα Γκουλάγκ του Κομμουνισμού ήσαν Ορθόδοξοι Ιερείς τους οποίους εξύριζαν, αφαιρούσαν τα ράσα και τους έβαζαν μαζί με τους άλλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου